Første kamp i Belgia siden Heysel

Liverpool spiller onsdag sin første kamp i Belgia og Brüssel siden Heysel-tragedien, noe som nok vil prege mediene i dagene frem mot Anderlecht-kampen. Palace-billetter til alle. Woodgate linkes. Kirkland MOM.

Råd til fans som reiser til Brüssel
Onsdag spiller Liverpool Champions League-kamp borte mot Anderlecht. Dette er faktisk første gang at de røde spiller i Belgia og Brüssel siden Heysel-ulykken for tyve år siden. I den forbindelse har Merseyside-politiet kommet med følgende råd til Liverpool-fans som akter å sette kursen mot den belgiske hovedstaden.

- Reis ikke, om du ikke har gyldig billett til kampen. Folk som blir stoppet i nærheten av stadion uten kampbillett vil bli satt i varetekt av det belgiske politiet for opp til 12 timer.

- Liverpools supportere er forventet å samles i området Grand Place, og de som vil ta seg fram til Constant Vanden Stock stadion via undergrunnsbanen blir rådet til å gå av på stasjonen Nee Weyde, som er beregnet på bortelagets fans.

Palace-billetter til ”alle”
Etter først å ha kjørt strenge retningslinjer for å få kjøpe billetter til bortekampen mot Crystal Palace i ligacupen i neste uke, har nå billettkontoret på Anfield lettet på sløret. Først krevde man at de som ville ha billett til kampen i London måtte ha vært på minst to av de tre bortekampene i ligacupen i fjor – Millwall, Tottenham og Watford. Denne politikken har tydeligvis ført til at salget har gått veldig tregt, og fra og med i dag og fram til og med onsdag, selger man nå derfor Palace-billetter til alle sesongkort- og fancard-holdere.

Woodgate ryktene gjenoppstår
Engelske søndagsaviser har igjen linket Liverpool til Jonathan Woodgate hos Real Madrid. Tabloidene påstår at de røde vil gjøre et forsøk på å sikre seg den tidligere Leeds- og Newcastle-stopperen i januar. Woodgate har slitt med skader under så og si hele oppholdet i Madrid, men er nå endelig skadefri igjen.

Kirkland Man of the Match
Chris Kirkland ble kåret til Man of the Match da West Bromwich overraskende slo Arsenal 2-1 i helgen. Den utlånte Liverpool-keeperen har hatt en svært god start på sesongen, og ser også ut til å få en plass i den engelske VM-troppen til turneringen i Tyskland, om han klarer å holde skadene på en armlengdes avstand i tiden frem til sommeren.