FotballMag - nytt fotballblad

For en uke siden kom første utgave av FotballMag i butikkhyllene, og reaksjonene fra et leselystent fotballpublikum har vært meget gode. Den første utgaven har mye godt lesestoff for alle røde.

- Mange har tatt kontakt, på mail og på telefon, og gitt oss meget gode tilbakemeldinger, forteller redaktør Øyvind Johannessen, kjent for de fleste av oss som kommentator på CANAL+, og for sin bakgrunn som skribent både i Fotballavisen for 25 år siden, og i GOAL. Sammen med Dag Solheim, enda bedre kjent fra CANAL+, har Øyvind jobbet med det nye magasinet i to år før det nå er å finne i bladhyllene.

- Vi har savnet et magasin som er nærmere tidsskrift enn avis, et forum for oss som virkelig er glade i verdens morsomste idrett. Vi har savnet et magasin som det vi nå har laget, nå er det opp til det fotballinteresserte publikum der ute å fortelle oss om det er flere som liker det samme som oss. Vi håper og tror at det er det, og gleder oss til fortsettelsen.

I første utgave av FotballMag kan du lese om hva det er som gjør Liverpools supportere så spesielle, videre kan du lese om Jose Mourinho, Nottingham Forest, Einar Aas, antirasistisk arbeid i St Pauli, om lidenskapen i Napoli og mye mye mer. FotballMag har sikret seg en rekke store navn og dyktige fotballfolk på laget, eller hva skal man si om en lagoppstilling med Henning Berg, Erik Thorstvedt, Nils Johan Semb, Atle Nielsen, Joachim Førsund, Kenneth Fredheim, Øyvind Alsaker, Lars Tjærnås, Roar Stokke og Jan-Frode Nornes?

Bestill abonnement – vinn tur til Anfield!
Et abonnement på det nye fotballbladet koster kr 300,- for seks utgaver. Bestill før 15. oktober og du får syv blader til samme pris som seks.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE ABONNEMENT
DU kan vinne tur til Anfield!
Husk å kryss av hvilken Supporterklubb du tilhører. Dersom flere enn 50 røde bestiller vil en av dere bli trukket ut til en tur til Anfield på FotballMag sin regning.