Gaillard utelukker deltagelse

UEFA-talsmann William Gaillard går på ny mot president Lennart Johansson. Gaillard utelukker at Liverpool får delta i neste års Mesterliga. Send oss dine finalebilder!

Gaillard har flere ganger uttalt seg stikk i strid med UEFA-president Johanssons utsagn om at Liverpool kan få plass i neste års Mesterliga for å forsvare tittelen.
 
-Vi har ingen planer om å endre regelverket, reglene er som de er. Det eneste som kan gi Liverpool plass neste er at Det engelske fotballforbundet utelater ett av de fire lagene som er forhåndskvalifisert, sier Gaillard til BBC.
 
Lennart Johansson antydet før finalen at Liverpool trolig fikk forsvare tittelen dersom de vant mot Milan onsdag. Milan-trener Carlo Ancelotti var en slagen mann etter finaletapet, men også han mener LFC bør få sjansen til å forsvare mestertittelen.
 
-Mesterne skal være med i turneringen, det er åpenbart at Liverpool bør få forsvare sitt trofé, mener Ancelotti.
 
Dersom Liverpool søker om en plass neste sesong for å forsvare tittelen skal UEFA kunne gi en slik plass. Da vil trolig en av gruppene inneha fem lag. Mange har uttrykt uro over at LFC ikke kan komme med på grunn av reglene rundt uefa-koeffisienter, men dette skal ikke være noe problem - selv med fem engelske lag.
 
-Jeg mener tittelholderen skal få forsvare sitt trofé. Det er ikke logisk å spille Super Cup og Interkontinental cup, men ikke Mesterliga. FA og UEFA må snakke sammen og bruke sunn fornuft, konkluderte Rafael Benitez.
 
Send oss finalebilder
Med gårsdagens kamp kamp friskt (?) i minne ber vi alle dere som tok turen til Istanbul eller feiret sammen med likesinnede på utesteder rundt omkring i Norges land om å sende de beste bildene til oss på [email protected]. Bildene vil bli brukt hovedsakelig i The Kopite for å dokumentere tidenes største Liverpoolfest.
 
Hvis UEFA vil lover vi en Champions League billett til en av høstens kamper til den som leverer det beste bildet! Send oss gjerne også noen linjer med stemningsrapport.