Garcia spår lysende fremtid for Barragan

Luis Garcia har klokketro på den unge høyrebacken Antonio Barragan, mens den tidligere Sevilla-junioren var henrykt over å få sin Liverpool-debut denne uken.

Luis Garcia har overfor liverpoolfc.tv i dag ytret stor tiltro til Liverpools unge spanske funn, Antonio Barragan. Den unge høyrebacken fikk som kjent sin debut i bortekampen mot CSKA Sofia på onsdag, etter at han ble hentet inn fra Sevilla i juli. Rafael Benitez hadde da hatt 17-åringen i sikte i noen måneder.

Selv om han først og fremst blir regnet som en mann for fremtiden, fikk Barragan altså noe overraskende allerede sin debut kort tid etter ankomst Anfield. Landsmannen Luis Garcia var ikke overrasket over det. – Antonio gjorde det bra da han kom inn som reserve mot Sofia. Han var trolig litt nervøs, ikke minst med tanke på sin unge alder, men det syntes ikke, og han gjorde jobben da manageren kastet han innpå.

- Selv om vi begge er fra Spania, visste jeg ikke mye om han før han kom hit i sommer. Men jeg har hørt at han var vel ansett i Spania. På trening har han imponert stort, og han virker ikke å ha bekymringer over å flytte til en så stor klubb i et fremmed land i så ung alder. Jeg er sikker på at han vil lære mye på trening denne sesongen, og dersom han får flere sjanser på førstelaget kommer han sikkert til å ta godt vare på dem, tror Garcia.

Selv var Barragan henrykt over å ha gjort unna debuten så tidlig etter overgangen. – Det var som en drøm å få slippe til. Jeg visste jeg hadde en mulighet til å få et innhopp, når jeg ble satt på benken, og når jeg ble bedt om å komme innpå ble jeg virkelig opprømt. Det føltes helt herlig å spille for en så stor klubb som Liverpool, uttaler den unge høyrebacken som foreløpig ikke er helt komfortabel med det engelske språk.