Gerrard glad for varm mottagelse

Steven Gerrard glad for god mottagelse av fansen i Wrexham. Toppscoreren i TNS gleder seg til å møte favorittlaget. Treningskamp på engelsk fjernsyn. Interessert i William Gallas? Vignal linket til Portsmouth.

Steven Gerrard spilte 1.omgang mot Wrexham lørdag, 24 timer etter at han forlenget kontrakten fram til sommeren 2009 med Liverpool. 25-åringen fikk en fantastisk mottagelse av fra de tilreisende supporterne.
- Det var stort å få en god mottagelse av fansen. Jeg er glad for det, sa Gerrard etter kampslutt.
– Det har vært en stressende uke. Jeg har vært forvirret og deprimert. Jeg har hatt noen dager med trening nå og det er i ferd med å gå over. Jeg tror ikke dje trenger å fortelle dere hvor vanskelig det har vært. Dere har sett hva som har stått i avisene, kontraktsituasjonen og det hele. Det har ikke vært bra.
- Jeg liker å spille fotball. Jeg liker ikke de andre tingene. Jeg ønsker bare at fansen skal glemme dette så fort som mulig. Jeg vet at de har vært igjennom mye, noe jeg ikke er stolt av. Jeg tror at om et par måneder, når kampene kommer tett, at dette vil være glemt. Det er det jeg håper på.
Sammen med Jamie Carragher paraderte 25-åringen Champions League-trofeet på Racecourse Ground før avspark.
- Jeg var veldig stolt over å ha vunnet e-cup-trofeet med denne klubben. Guttene er fremdeles på høygir etter det. Forhåpentligvis kan vi ta med oss den selvtilliten inn i den nye sesongen. Det var stort å spille igjen og vise fram trofeet til fansen i dag. Nå er jeg desperat etter å finne toppformen og vinne et trofé til dem. Manageren har gjort noen gode kjøp, og jeg er sikker på at det kommer flere. Hvis vi kan ha litt flaks med skader, så kan jeg ikke se noen grunn til at vi ikke får en bedre sesong i ligaen.

Toppscorer ser frem til å møte favorittlaget sitt
Liverpool møter Total Network Solutons (TNS) i kvalifisering til Champions League på onsdag. Toppscoreren for TNS, Marc-Lloyd Williams, har scoret over 200 mål i den walisiske toppdivisjonen, men et mål mot de røde  vil overskygge alt. I likhet med mange av lagkameratene er 32-åringen Liverpool-supporter.
- Dette vil bli den største kampen jeg har spilt. Tanken på å møte Liverpool gjør at hårene på nakken reiser seg. Jeg pleide å stå på The Kop og drømme om å løpe ut på Anfield som Liverpool-spiller. Bare det å være tilbake der nå, i en alder av 32, og spille mot de europeiske mesterne er utrolig. Jeg trodde tiden min var forbi.
- Det er utrolig. Det er vanskelig å ikke snakke om det, men vi vet at vi må dra dit for å gjøre en profesjonell jobb. Det er viktig at vi ikke skjemmer oss ut, ikke bare for klubben, men også for ligaen som har sine kritikere.
Williams nettet 34 mål forrige sesong.
-  Selvsagt vil det bli fantastisk å score på Anfield, men selv et mål i returen i Wrexham vil være fint. Vi er klar over størrelsen på oppgaven siden Liverpool er konger av Europa. De har et sterkt forsvar og vil bli en hard nøtt å knekke.

Five viser pre-season-kamp
Engelske tv-kanalen Five viser treningskampen mot Bayer Leverkusen på Reichshofstadion i Lustenau, Østerrike, lørdag 16.juli. Kampstart kl. 19.30.

Interessert i Gallas
Tabloidpressen i England melder at Rafael Benitez skal være interessert i å hente den 27-årige forsvarspilleren William Gallas fra Chelsea. Franskmannen kan brukes både som midtstopper og venstreback.
- Liverpool og Barcelona har begge forhørt seg, men det finnes ingen bud. Chelsea ønsker ikke å selge, uttaler Pierre Erelot, spillerens agent.

Vignal linket til Portsmouth
Skysports.com rapporterer at Portsmouth er i samtaler med Gregory Vignal om en overgang til Fratton Park. Franskmannen har fått tillatelse av Rafael Benitez til å finne seg ny klubb, men Liverpool skal visstnok ønske en liten kompensasjon for spilleren som har ett år igjen av kontrakten på Anfield. Vignal var utlånt til Glasow Rangers forrige sesong.