Gerrard imponert over Crouch

Steven Gerrard forteller i dag at han er mektig imponert over Peter Crouch sitt spill, og kapteinen håper og tror at den lange spissen også snart finner veien til nettmaskene. Lampard blir ikke straffet.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard sier i dag at han er imponert over formen Peter Crouch har vist så langt i sesongen. Crouch har ennå til gode å åpne sin scoringskonto for de røde etter overgangen fra Southampton i sommer, men har likevel innfridd forventningene i rollen som ensom spiss.

Som kollega både for klubb- og landslag, har Gerrard blitt skikkelig imponert over sin nye lagkamerat, og kapteinen tror også at den lange spissen snart vil finne veien til nettmaskene.

- Han har imponert meg skikkelig, og jeg syntes han var fantastisk mot Chelsea i Champions League. Han har skapt store problemer for samtlige forsvarsrekker han har spilt mot denne sesongen, og han er veldig vanskelig å få tak på for en oppasser, sier Gerrard til liverpoolfc.tv i dag.

- Mange overser det faktum at Peter er svært god langs bakken, i tillegg til å være ekstremt sterk i luftduellene. Han er et utmerket oppspillspunkt. Han har gjort det svært bra så langt, og jeg er sikker på at han vil bidra til at vi vinner mange kamper i år, legger kapteinen til.

- Det eneste han har savnet så langt er nettkjenningene, men det blir urettferdig å kritisere han for manglende uttelling, for han har spilt utmerket sett bort i fra det. Fortsetter han å spille så bra som dette, vil han komme i de rette posisjonene, og vil begynne å score snart.

- Det hadde vært flott om han kunne ha fått et ligamål snart, for spisser som går lang tid uten å score vil etter hvert begynne å føle presset. Peter er en populær mann i garderoben, og vi håper alle at han scorer snart, for det fortjener han på bakgrunn av sitt gode spill så langt, avslutter Gerrard.

Lampard slipper straff
Det er nå klart at Frank Lampard ikke vil bli straffet for den provoserende målfeiringen foran The Kop på søndag. Han ble gitt gult kort for usportslig oppførsel av dommer Graham Poll, og fotballforbundet mener at det er straff nok, og bekrefter at saken mot Lampard er avsluttet.

- Det var egentlig bare en morsomhet fra min side. Mye har vært sagt om meg, og jeg fikk mye personhets rettet mot meg under kampen, så dette var egentlig bare en morsomhet på kritikernes bekostning. Jeg var skuffet over at jeg fikk gult kort, sier Lampard selv om situasjonen.

FA etterforsker fortsatt publikums reaksjon, da dommerrapporten forteller om gjenstander som ble kastet inn på banen i et forsøk på å treffe Lampard. En FA-talsmann sier at Liverpool FC vil få spørsmål om hvilke observasjoner klubbens sikkerhetsfolk har gjort.

- Vi kommer ikke til å spørre klubben om å få videobevis i saken, da opptakene fra overvåkningskameraene er et anliggende mellom klubben og politiet.

En talsmann for Liverpool FC sier imidlertid at klubben ennå ikke har hørt noe fra FA i sakens anledning.