Gerrard: - Jeg tenker ikke på å reise

Kaptein Steven Gerrard sier at han denne sesongen kun har fokusert på å gjøre det best mulig for Liverpool, og at hans fremtid ikke blir avgjort før til sommeren.

I et ekslusivt intervju med Liverpool Echo sier Steven at han ikke har gjort noen avtale med noen andre klubber, og at han kun har i tankene å få til en best mulig avslutning for LFC.  Ryktene har lenge svirret om at Gerrard vil forlate Anfield ved sesongslutt, og da trolig til Chelsea, men scouseren avviser at noe er forandret i forhold til siste sommer da han i 12. time avviste en henvendelse fra Stamford Bridge.  Nå ønsker han å bidra til å få Liverpool til Champions League, og siden ha samtaler med Rafael Benitez om klubbens og sin fremtid etter sesongslutt.

 

- Jeg holdt en pressekonferanse sist sommer for å fortelle at jeg ville bli, og situasjonen har ikke forandret seg siden da.  Jeg kan fastslo at antydinger om at jeg allerede har bestemt meg for å forlate Liverpool , og jeg gjort en avtale med en annen klubb, er fullstendig vås.  Det finnes ingen avtale om at jeg reiser noe annet sted og jeg har ikke engang tenkt på det.

 

- Det har blitt skrevet mye tull om meg denne sesongen og det er i ferd med å bli tåpelig det hele.  Noen ganger føler jeg at jeg aldri kan vinne.  Det er ikke tvil om at noen av tabloidavisene også vil feiltolke hva jeg sier nå, men hvis jeg ikke sier noe vil en del av fansen hevde at ”siden Gerrard ikke har benektet det, så må det være sant”.

 

- På en side ønsker jeg å få klarhet i dette slik at fansen ikke skal tro alt som blir sagt om meg, og på den annen side vet jeg at alt jeg sier vil bli tolket forskjellig.  Det har kommet til et punkt hvor du undrer på om du skal gjøre intervjuer, men jeg har alltid vært ærlig i hva jeg har sagt.  Jeg har gitt et svar hver gang et rykte om meg har kommet på trykk, og hvor jeg har benektet at jeg har bestemt meg for å reise.  Hvor mange ganger må jeg si det?

 

- Alt jeg har konsentrert meg om siden sist sommer er å ha suksess med Liverpool, og å sørge for at vi kan kvalfisere oss til neste års Champions League og å komme så langt som mulig i årets turnering.  Ved slutten av sesongen vil jeg sette meg ned sammen med manageren og snakke om fremtiden, men inntil da vil alle her kun fokusere på å gjøre vårt beste.