Gerrard nekter å gi opp tittelhåpet

Steven Gerrard nekter å gi opp kampen om ligatittelen allerede i oktober. - Forskjellen mellom lagene er ikke så stor som resultatet skulle tilsi, uttaler han etter 1-4 for Chelsea.

Steven Gerrard nekter å gi opp håpet om ligatittelen, selv etter helgens knusende 4-1 tap for Chelsea. Kapteinen innser at det nå blir ekstremt vanskelig å ta igjen de regjerende mestrene, men insisterer på at stortapet ikke reflekterte det som skjedde ute på gressmatta.

- Vi er langt bak Chelsea på tabellen, men jeg gir ikke opp kampen om tittelen i oktober. Jeg er klubbens kaptein, og det er min jobb å drive mine lagkamerater fremover. Jeg tror ikke forskjellen på lagene er så stor, og den blir i alle fall ikke reflektert av resultatet 4-1, sier en dypt skuffet Gerrard.

- Vi spilte virkelig bra, og sluttresultatet sier ingenting om kampen. Vi var skuffet som lå under 2-1 ved pause. Vi følte vi fortsatt var med i kampen, men vi ble straffet to ganger til fordi vi jaget en seier, legger Liverpools målscorer til.

- Alle lag i Europa har svake punkter, men Chelsea har svært få, og de er vanskelige å finne. De tillater deg ikke mye rom, og de er et svært godt lag, avslutter han.