Gerrard og Baros på scoringslista

Liverpools landslagskontigent kom helskinnet gjennom en VM-runde uten tap og skader.

Etter det vi erfarer vil ikke Rafael Benitez få noen negative meldinger om skader når Liverpools landslagspillere møter til trening på Melwood på torsdag.  Stort sett gikk også resultatene riktig vei for de rødes representanter.

England v Aserbajdsjan 2-0

Steven Gerrard gjorde 1-0 etter 51 minutter, og var solid gjennom nitti minutter sentralt på midtbanen.  Jamie Carragher var ubenyttet reserve.  Michael Owen fikk for øvrig gult kort og må stå over neste kamp mot Wales, landet han har vokst opp i.  Kampen sendes nå i reprise på Viasat Sport 1.

Androrra v Tsjekkia 0-4

Milan Baros spilte meget bra i en time, hvor han scoret et mål og sørget for et straffespark.  Ble byttet ut på stillingen 3-0, men det er ikke rapportert om noen skade.

Moldova v Norge 0-0

John Arne Riise hadde nitti nokså bleke minutter på et norsk lag som ikke syntes å ha opplevd snø tidligere.

Polen v Nord-Irland 1-0

Polakkene er fortsatt med og kjemper med gruppeseieren med England, etter et seiersmål i sluttminuttene.  Jerzy Dudek holdt altså buret rent, og hadde bl.a. en god reaksjonredning nede ved nærmeste stolpe.

Serbia og Montenegro v Spania 0-0

Luis Garcia var verken på banen eller benken i Beograd, etter å ha debutert i privatlandskamp for noen dager siden.  Luis vil dermed komme tilbake til Liverpool både skadefri og uthvilt.

Israel v Frankrike 1-1

Utlånte Alou Diarra spilte hele kampen på Frankrikes midtbane.  David Trezequet ga franskmennene ledelsen, ble så utvist, og hjemmelaget utlignet mot slutten av kampen i en svært jevn gruppe.