Gerrard tenker VM allerede

Selv om Liverpool står foran et hektisk juleprogram, med fire ligakamper på åtte dager, kan ikke klubbkaptein Steven Gerrard nekte for at tankene allerede nå pendler innom VM i Tyskland.

Steven Gerrard lover i dag å reprodusere sin gode form på klubblaget for England under VM i Tyskland til sommeren. Etter å ha mistet forrige VM-sluttspill på grunn av skade, ivrer Liverpool-kapteinen etter å ta igjen det forsømte.

- Da jeg deltok i min første internasjonale turnering i 2001 var jeg bare ung, og alt handlet om å høste erfaring. Nå ser jeg frem til sommeren, og er sikker på at jeg kan reise til Tyskland og spille bra, sier han til FA sin offisielle nettside.

- Jeg hevder fortsatt at verden ikke har sett meg på mitt beste for England ennå, selv om jeg har spilt noen gode kamper med de tre løvene på brystet. VM i Tyskland vil være en flott scene for meg, og jeg drar dit for å gjøre et godt mesterskap, legger han til.

Gerrard har som kjent gode minner fra spill for England i nettopp Tyskland, da han gjorde det andre målet i den sagnomsuste 5-1 seieren i München i 2001.

- Selv om vi landslagsspillerne fokuserer på klubbfotballen for øyeblikket, kan vi ikke nekte for at vi samtidig har VM i tankene. Det er så spennende, og jeg ser virkelig fram til mesterskapet, avslutter scouseren.