Gerrard tror Liverpool tar det siste skrittet

Steven Gerrard er overbevist om at de røde er på rett vei, og at man nå er mer sikre enn tidligere på at man skal ta igjen forspranget til Chelsea. By på tur til Liverpool, og gjør som John Arne Riise og støtt en god sak.

- Vi blir stadig bedre
I et intervju med Liverpool Echo er det en optimistisk og selvsikker Steven Gerrard som mener at de røde fra Anfield er på vei til å ta igjen det forspranget som Chelsea har skaffet seg.  Han ser også frem til at det kommer nye spillere i januar og tror det er en stor fordel av man vant sin gruppe i Champions League.

- Vi føler at vi gjør vesentlige fremskritt på alle områder.  Vi oppnår regelmessig gode resultater mot de beste lagene og jeg tror vi er i ferd med å bli en utfordrer til Chelsea.

- Vi greide å få det til i Europa forrige sesong og vår hensikt er å få til det samme i ligaen.  Det er fortsatt et gap som må tettes, men jeg tror ikke noen nå kan si at vi kun har prestert i de store kampene.  Vi har prestert uke etter uke, og vi vet at vi må fortsette med det.

- I de syv eller åtte kampene mot Chelsea har det vært veldig lite å skille mellom lagene.  Vårt problem har vært å vise det samme mot de andre lagene, men vi er mye bedre til det nå.

- Manageren har gått ut og sagt at han har til hensikt å styrke spillertroppen i januar og det vil også utgjøre en forskjell.  Det har vært ganger under de senere år hvor vi har hatt en god mulighet til å ta det siste skrittet mot toppen, men nå er alle mer sikre enn noen gang på at det vil skje.

- Kampen på tirsdag kveld var viktig for oss psykologisk.  Det var mye snakk før kampen om at resultatet ikke betydde noe, men kampen viste at det ikke var tilfellet.  En må kunne si at det var en del bløffing før kampen, og det at begge managerne tok ut sine beste lag viste hvordan de virkelig følte.

- Vi er inne i en utmerket periode og vi ønsket ikke å senke nivået mot Chelsea.  Vi tar til oss det faktum at de ikke greide å bryte oss ned og med litt mer kvalitet ved den siste pasningen i andre omgang kunne vi ha slått dem.

- En vet aldri hvordan en trekning vil slå ut, men jeg tror det er en stor fordel å være gruppevinner.  Vi vet at det vil bli vanskelig uansett hvem vi møter, men det er en langt større sjanse å få en av de beste lagene i Europa hvis du er nummer to.


By på kamp mot Everton
John Arne Riise er utøverambassadør i Right to Play, som er en utøverdrevet, internasjonal, humanitær organisasjon som bruker lek og idrett som en arena for utvikling av barn og unge i verdens mest vanskeligstilte områder.

Nå kan røde supportere støtte saken ved å by på auksjoner som bl.a. selger turer til Liverpool, og hvor man vil få anledning til å møte John Arne.

Les mer på www.kanal24.no og gå inn på www.gooba.no (søk på Liverpool) for å legge inn bud.