Glad tomålsscorer ser frem til finalen

En glad Peter Crouch kunne juble over to nye scoringer, og en meget god kamp i dag. Nå ser han frem til finalen mot Sao Paulo. Billettinfo Luton og Bolton.

Peter Crouch ble i dag igjen tomålsscorer for Liverpool, og begynner virkelig å bli varm i den røde trøya etter sin langvarige måltørke. Etter kampen reflekterte han over sine to scoringer og gode kamp, og slo fast at nå satser han på en rekker kamper hvor han finner veien til nettmaskene.

Både liverpool.no og liverpoolfc.tv kåret Crouchy til banens beste i Yokohama i dag, og det er hevet over tvil at han bidro sterkt til at de røde nå er å finne i finalen i klubb-VM mot Sao Paulo på søndag. To vakre scoringer vitner om det. Den første et flott volleyskudd etter at Cissé hadde lagt igjen ballen, og det siste når han skar gjennom Saprissa-forsvaret som en kniv i varmt smør og nettet sikkert alene med keeper.

- Jeg er glad vi vant, og det var flott å få et par scoringer i dag. Nå klarer jeg forhåpentligvis å følge opp dette med en kamprekke hvor jeg scorer jevnt og trutt. Jeg har hele tiden visst at scoringene ville komme, og at det kun var et spørsmål om tid, uttalte Crouch umiddelbart etter kampslutt i Japan.

- Djibril Cissé la fint opp til det første målet, og jeg var litt heldig da forsvaret åpnet seg opp for meg på den andre scoringen. Vi spilte bra i dag, og kan nå se frem til finalen. Det var et annet tempo i denne kampen enn vi er vant med, men vi håndterte det bra og fortjente seieren, konstaterte den lange spissen.

- Nå retter vi blikket mot søndagens finale. Jeg er sikker på at det blir litt samme type kamp, mot et lag med mange tekniske begavelser. Vi må komme opp i dem, og rundt dem, og gjøre mye av det samme som vi gjorde i dag. Forhåpentligvis kan vi vinne hele greia nå, sier Crouch om finalen.Billettinfo Luton og Bolton
Billettkontoret på Anfield har offentliggjort kravene for å kvalifisere til kampbilletter i bortekampene mot Luton i FA-cupen og Bolton i ligaen. Liverpool har fått 1740 billetter til 3.runde i FA-cupen på Kenilworth Road lørdag 7.januar. Disse blir solgt til sesongkortinnehavere som kan dokumentere at de var på bortekampen mot Burnley i tredje runde i forrige sesong.

Til kampen i Bolton har de røde fått 2707 billetter. Disse blir i utgangspunktet solgt til sesongkortinnehavere som har minimum 7 bortekamper i ligaen i fjor på sitt fancard.