Gonzalez klar om to uker?

Mark Gonzalez siteres i kveld på at han tror han vil slutte seg til Liverpool om to uker. Det kan tyde på at flokene er i ferd med å løse seg med tanke på arbeidstillatelse for chileneren.

Nettstedet til Sky Sports bringer i kveld sitater fra Mark Gonzalez, der chileneren selv hevder at han kan slutte seg til Liverpool i løpet av to ukers tid. 23-åringen har trent med sin tidligere klubb Universidad Catolica etter at han kunne begynne å trene igjen etter sin alvorlige kneskade.

- Jeg vil slutte meg til Liverpool om to uker, og jeg vil kunne spille i en treningskamp i løpet av en måned. Jeg er utålmodig etter å fly over til England, og slutte meg til mine nye lagkamerater. Det er viktig for meg å venne meg til forholdene så fort som mulig, uttaler chileneren.

Gonzalez er så ivrig etter å begynne sitt virke for de røde, at venstrevingen er villig til å spille i forsvar bare for å komme i gang.

- De vet at jeg er en venstrebeint midtbanespiller som liker å angripe. Men om treneren ber meg om å spille i forsvar, så vil jeg gjøre det. Så ivrig er jeg etter å komme i gang så fort som mulig.