Hamann usikker mot Newcastle

Dietmar Hamann er fortsatt plaget av nedsparkingen på Stamford Bridge. Xabi Alonso tror tapet i Japan bare vil gi laget mer motivasjon, og er glad for at Harry Kewell har fått tilbake farten.

Hamann stod over finalen i Japan
Dietmar Hamann satt ikke på benken mot Sao Paulo sist søndag.  Tyskeren er fortsatt ikke helt i orden etter at knottene til Michael Essien kom susende for et par uker siden.  Han har riktignok trent en del, og var på banen mot Deportivo Saprissa, men regnes altså ikke startklar.  Manager Rafael Benitez vil håpe at tyskeren helt kan friskmeldes til møtet mot Newcastle på mandag, ikke minst siden Momo Sissoko er suspendert til det oppgjøret.


Besluttsom Xabi
Xabi Alonso sier at han og hans lagkamerater bare vil få styrket sin motivasjon etter tapet i Yokohama.  Midtbanestrategen mener også at man nå er i ferd med å se den virkelige Harry Kewell.

- Det at vi tapte finalen vil bare gjøre oss enda mer besluttsomme fremover.  Vi føler at vi har sløst bort en sjanse til å vinne et trofé, men vi har motivasjonen til å vinne flere trofeer.

- Istedenfor å tenke på at vi tapte kan vi være positive og si at vi burde ha blitt verdensmestere.  Vi var bedre enn de som vant.

- Harry Kewell var veldig farlig for oss på venstrevingen.  Han er i ferd med å få tilbake sin fart.  Det er godt nytt siden det bidrar mye til laget og han viste i finalen hvilken spiller han kan være.