Harry begraver demoner

Harry Kewell sier at det å kvalifisere seg til VM med Australia er blant det beste han har opplevd. Luis Garcia ble ikke risikert. Neil Mellor ferdig for i år?

Kewell kjemper seg tilbake
I overstrømmende australske aviser ble Harry Kewell hyldet som en av banens beste da han som innbytter var med på å sikre avansement til sluttspillet i VM på bekostning av Uruguay.  Det begynner å nærme seg to år siden røde fans har fått se noe nær det beste av den talentfulle spilleren, men etter å ha gjennomgått to operasjoner i sommer synes nå Harry Kewell å begynne å nærme seg sin beste form igjen.

- Jeg har fått mye kritikk de siste månedene, erkjenner Kewell.

- Jeg måtte se bort fra alt det og rette fokus mot veien tilbake.  De to siste kampene for Australia har gitt meg sjansen til å bli kvitt noen demoner.

- Denne seieren er blant de beste kampene som jeg har opplevd, men nå må jeg se mot fremtiden.  Jeg var nervøs, alle var nervøse, men Guus Hiddink er en av verdens beste managere.  Han har opplevd og gjort det meste, og nå kan vi reise til Tyskland for å ha det moro.


Luis ble spart
Luis Garcia skal ha fått seg en liten smell under sitt opphold med Spania i kvalfisieringskampene mot Slovakia, og ble ikke risikert i returen i Bratislava.  Det er ventet at tremålscoreren vil bli spilleklar til lørdagens kamp mot Portsmouth.


Ny kneskade for Mellor
Som tidligere nevnt har Neil Mellor fått et tilbakeslag etter å ha operert begge knærne i sommer.  Angriperen frykter nå at en ny kneskade kan sette ham utenfor til utpå nyåret.

-  Jeg kjørte gjennom en full treningsøkt, og alt fungerte som det skulle før vi begynte å spille, sier Neil til ”LFC Magazine”.  – Jeg scoret et mål og følte meg bra, før jeg merket et problem i kneet.  Det ble bare gradvis verre og jeg måtte til slutt gi meg.

- Den gode nyheten er at det ikke har noen sammenheng med senebetennelsen som jeg hadde, men foreløpig er jeg tilbake der hvor jeg startet.  Jeg kan ikke gjøre annet enn å trene overkroppen.  Jeg kan være i bassenget, men ikke legge noe vekt på beinet der heller.

- Forhåpentligvis er jeg tilbake før januar, men selv det synes å være langt fram i tid for meg nå, avslutter en frustrert angriper.