Harry Kewell brokkopereres i ettermiddag

Nytt skadesjokk for Harry Kewell. Ikke før er han i trening igjen etter lyskeoperasjon, så må han på nytt under kniven. Dermed mister australieren både preseason og ligastarten. Nord-Irland og Willis tapte mot Hellas.

Harry Kewell må nok en gang under kniven. Liverpool FC har i dag bekreftet at australieren vil bli operert for brokk i ettermiddag. Skaden har overhodet ingen sammenheng med lyskeoperasjonen Liverpools nummer syv foretok etter Champions League finalen, da han ble operert for det som på fagspråket blir kalt en adductor-avrivning. Kewell er ikke ventet å komme i spill igjen før om 5-6 uker etter brokkoperasjonen, og vil dermed miste ligastarten i tillegg til treningsgrunnlaget fra en tapt preseason.

Willis & Co tapte
Liverpools unge målvakt Paul Willis kunne ikke forhindre at Nord-Irland tapte 1-0 for Hellas i åpningskampen av U-19 EM. Grekernes mål kom etter 16 minutter, og ga altså vertsnasjonen en dårlig start på turneringen. Willis spilte hele kampen for Nord-Irland, og håper trass i tapet å ha gjort nok til at han også beholder plassen mot Serbia & Montenegro i morgen kveld.