Harry Kewell opereres etter finalen?

Fra Australia rapporteres det at Kewell kanskje likevel må under kniven. Fortsatt forhandlinger med Bolton om Diouf. Peter Crouch linkes. McManaman frigitt av Manchester City.

Den australske treneren, Frank Farina, uttaler i dag til Sydney Morning Herald at Harry Kewell trolig må opereres i den brysomme lysken straks sesongen er over. – Det er ikke 100 % bestemt enda, og jeg venter fortsatt på å få snakke med Harry selv om saken. Men jeg fikk en klar forståelse av at Liverpool forbereder seg på å operere kantspilleren.
En eventuell operasjon vil sette ham utenfor kampene i Confederations Cup. Australias gruppe inkluderer blant annet Tyskland. Farina offentliggjør sin 23-manns tropp til treningskampen mot New Zealand 5. juni.

 

Nær avtale om Diouf

Forhandlingene mellom Liverpool og Bolton har pågått en stund allerede. Lokalavisen i Bolton skriver i dag at partene er nær en avtale. Sam Allardyce sier han er nær ved å sikre sin dyreste spiller i sin karriere som manager. Det er mer snakk om dager enn uker før avtalen er i boks, siteres Big Sam på. Etter over fem år som sjef på Reebok er den dyreste spilleren de har kjøpt Per Frandsen fra Blackburn i 2000. Han kostet £1.6M.

Liverpool Echo skriver i dag at ryktene om Peter Crouch kan stemme. I hvert fall hvis Benitez ikke får inn førstevalget sitt. Det skal være Feyenoords Dirk Kuyt. 24-åringen har scoret 46 mål på 67 kamper, inkludert to mot PSV forrige helg. Foreløpig skal imidlertid nederlenderne kreve for mye penger for spissen.

 

Steve McManaman ble i dag frigitt av Manchester City. 33-åringen fikk for noen dager siden beskjed fra Citys nye manager Stuart Pearce om at kom til å bli kontraktsløs i løpet av sommeren. Macca vil bruke de neste ukene til å vurdere fremtiden sin.