Hat trick av Le Tallec

Le Tallec scoret alle målene da Frankrike U21 sikret gruppeseiren ved å beseire Sveits U21. 17-årige Besian Idrizaj debuterte med seier over Scott Carson & co. Dudek på tribunen for Polen.

Frankrike U21 beseiret Sveits U21 3-0 i Schaffhausen. Anthony Le Tallec scoret alle tre målene (9.min, 29.min og 77.min) og hadde i tillegg en avslutning i tverrliggeren. 21-åringen har dermed scoret 6 mål på de 4 landskampene etter sommerferien. Han er for tiden utlånt til Sunderland for hele sesongen og ble erstattet av Florent Sinama-Pongolle i det 85.minutt. Med denne seieren sikret franskmennene 1.plassen i gruppen, og vil møte en av gruppetoerne i playoff om en av de åtte plassene i EM-sluttspillet som arrangeres 25.mai-6.juni 2006. Trekningen av playoff foregår torsdag 13.oktober kl. 13.00.

Frankrikes motstander kan fort bli England. Det engelske ungdomslandslaget tapte 1-2 hjemme for Østerrike, og endte dermed på 2.plass bak Tyskland. Scott Carson spilte hele kampen, mens John Welsh var ubenyttet reserve. Besian Idrizaj fikk sin debut for Østerrike U21 og var på banen fram til det 68.minutt.

Tyskland U21 sikret seg gruppeseieren ved å ydmyke Wales 4-0 i Braunschweig. For waliserne startet Ramon Calliste.

Darren Potter spilte hele kampen da Irland U21 måtte nøye seg med 1-1 mot Kypros i Larnaca. Irene lå under 0-1, men en scoring fra Manchester Citys Willo Flood sørget for poengdeling. Potter pådro seg sitt andre gule kort i kvalifiseringen. Det betyr karantene mot Sveits tirsdag.

Jerzy Dudek har vært ute med et brudd i albuen siden 8.august. Derfor var det overraskende at keeperen ble tatt ut i den polske troppen til privatlandskampen mot Island og VM-kvalifiseringskampen mot England, men han var verken på banen eller benken da Polen vant 3-2 mot Island i Warzawa i går kveld.