Hearts vil ha Potter

Skotske Hearts er villige til å gi £750 000 for Darren Potter, og den skadede midtbanespilleren kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool. David Raven ønsker seg også bort.

Nettstedet ”The Liverpool Way” hevder i ettermiddag at Liverpools unge midtbanespiller Darren Potter trolig kommer til å bli solgt til skotske Hearts når transfervinduet åpner i januar. Den irske U21-spilleren er som kjent for tiden ute med ryggskade, men titteljagende Hearts skal likevel være villige til å bla opp £750 000 for å bringe den talentfulle unge spilleren til Tynecastle. At skottene er villige til å betale denne summen, bekreftet for øvrig Liverpool Echo på lørdag.

Velinformerte Dave Usher i ”The Liverpool Way” hevder at Liverpool er fornøyde med budet, og at det dermed nå er opp til spilleren å bestemme seg for om han skal takke ja til den skotske klubben. Selv om Potter skal vegre seg for å forlate Liverpool, skal han ha et realistisk syn på sine fremtidsutsikter i klubben, og vet han vil få det veldig tøft med å spille seg inn på de rødes stjernespekkede midtbane.

Usher hevder at Potter er frustrert over å ha fått relativt få sjanser på førstelaget denne sesongen, og han tryglet derfor klubben om å la han spille for reservelaget mot Manchester United i forrrige uke. Han var ikke opprinnelig i troppen, men på ”stand by” for troppen til Champions League-kampen mot Chelsea isteden. Det skulle som kjent vise seg å bli skjebnesvangert at han fikk innvilget dette ønsket, da Potter pådro seg brudd i en ryggvirvel omtrent midtvegs i første omgang. En skade som nå kommer til å holde han på sidelinja i to måneder. Nå blir han kanskje Hearts-spiller før han er i stand til å gjøre comeback fra skadeoppholdet.

Tilbudet fra Hearts skal være attraktivt for Potter rent økonomisk sett, og ”The Liverpool Way” tror midtbanespilleren kommer til å takke ja til tilbudet om ikke andre klubber melder sin interesse.

Raven også på tur bort
”The Liverpool Way” skriver også at Potters lagkamerat, David Raven, kommer til å se seg om etter nye jaktmarker i januar. Også Raven skal bli mer og mer frustrert over å måtte ta til takke med reservelagsfotball. Det er lenge mellom hver gang han slipper til på førstelaget, og nå har han heller ikke blitt med i troppen til klubb-VM i Japan som først bebudet.

Den engelske U20-spilleren skal ha antydet at han ønsker å spille fast førstelagsfotball, i håp om at det kan få fart på karrieren. Han skal lenge ha ønsket en utlånsavtale med en annen klubb, men Rafael Benitez skal ikke være særlig lysten på dette da Raven er eneste realistiske cover for Steve Finnan og Josemi. Sistnevnte kan som kjent være på vei til Sevilla i januar, og dermed blir de røde veldig tynt besatt på høyrebackplassen om Raven også forsvinner.