Høye odds på Crouch

Og da snakker vi ikke om lengden til Liverpools spiss, men manglende tillit til hans scoringsegenskaper. Jan Mølby misset straffe(!) da legendene tapte semifinale på Island.

Tillit hos Svennis
Ifølge bookmakerfirmaet William Hill har oddsen på at Peter Crouch skal stange opp i skiltet ”This Is Anfield”, i spillertunnelen, ha blitt redusert fra å motta 100 til 20 ganger innsatsen.  Du vil imidlertid hove inn 200 ganger det du satser dersom Peter blir årets toppscorer i Europa.

I det hele tatt gjør man et nummer av at den lange angriperen ikke har tegnet seg på scoringslisten som spiller i Liverpool.  Hvis Crouchy ikke skulle nette i det hele tatt i Premier League denne sesongen vil man ikke få mer igjen enn 6 ganger det man spilte.  Andre tall er 1,38 hvis han ikke blir med i Englands tropp til VM, 12 hvis han blir solgt i januar, og 3 hvis han har forlatt Liverpool innen neste sesong.

Samtidig får en ikke mer enn 0,36 hvis han spiller mot Argentina på lørdag, 2 hvis han ikke er involvert i kampen, og 3 hvis han ikke scorer.  Man tviler derfor ikke på at Sven-Göran Eriksson har tillit til Liverpools angriper.


Slo Man U på Island
”The Liverpool Legends”, de gamle storspillerne fra Anfield, var i helgen med i en turnering på Island.  Ian Rush forteller i sin spalte i Liverpool Echo at man slo Arsenal og Manchester United før man tapte mot et amatørlag fra Island i semifinalen.

De gamle heltene måtte bite i gresset etter en straffekonkurranse.  Det mest bemerkelsesverdige ved det var at Jan Mølby var en av dem som misset fra merket.  Ifølge Rushie var det en meget skuffet danske som skal ha feiret 20 års jubileum fra sist han brente en mulighet fra 11 meter.

Jan Mølby scoret på 39 av 41 straffespark mens han spilte for Liverpool.