Idrizaj advarer sine landsmenn

Besian Idrizaj advarer sine landsmenn mot engelskmennene, og i særdeleshet Peter Crouch, i forkant av England - Østerrike. U-18 håper å reise seg mot West Bromwich.

Besian Idrizaj har advart sine landsmenn mot den engelske trusselen, før Østerrikes møte med England på Old Trafford i morgen. Den østerriske U-21 spilleren krysser nå fingrene for at hans landsmenn kan detonere en fotball-bombe i Manchester. Store forhåpninger har han imidlertid ikke, og tror det beste Østerrike kan håpe på er ett poeng.

- Fotballen i England er fantastisk. Alle er super-profesjonelle, og stjernene står på og kjemper i 90 minutter. Mine landsmenn må ikke gå til oppgaven med frykt. Da vil England knuse dem. Deres hurtighet og aggressivitet er enorm, sier den unge østerrikeren som fyller 18 år i neste uke.

Spesielt advarer han sine landsmenn mot sin gode kamerat Peter Crouch.

- Vi har blitt gode venner. Han er meget høy, og kan se keitete ut noen ganger, men han er en ekstremt farlig spiller, slår han fast.

Crouch selv er utvilsomt på jakt etter å få slutt på måltørken mot østerrikerne.

- Det vil bety mye for meg å score for England. Å gjøre mål er en god følelse, og med min familie på tribunen i en slik viktig kamp, ser jeg frem til dette med spenning, sier den lange spissen til Sky Sports.

- Som spiss må du score mål, selv om du noen ganger også må ofre deg helt og holdent for laget i en slik posisjon. Det blir fint å spille på topp sammen med Michael Owen, og David Beckhams kreative spill og evner til å slå gode innlegg kan også passe meg, legger han til.

Owens håper unggutta slår tilbake
Liverpools U-18 trener John Owens håper at hans unge mannskap ikke sliter med ettereffekten av å ha tapt lokalderbyet mot Everton, når de i morgen møter nykommerne i akademiligaen, West Bromwich Albion. Owens mannskap står bokført med fem seire og to tap på sine første sju kamper, før kampen i Midlands.

- Vi spilte ikke godt i første omgang mot Everton, men fikk orden på sakene etter pause. Vi avsluttet kampen godt, og nå må vi spille på samme nivå i 90 minutter mot West Bromwich. Vi går til kampen vel vitende om at vi kan mye bedre enn det vi presterte før pause mot Everton. I andre omgang skapte vi sjanser, så kanskje var vi for stressa og fokuserte på å score de første 45 minuttene, i stedet for å prøve og spille god fotball. Slikt skjer av og til med unge spillere, og de må lære av slike feil. De mangler jo tross alt erfaring, sier Owens.

Owens tror midtbanespilleren Ryan Flynn vil riste av seg leggskaden han pådro seg mot Everton tidsnok til å spille i morgen. Han har fått behandling hele denne uken. Forsvarer Jordan Holmes kan også være tilbake i startoppstillingen etter sin hamstring-skade.

- Vi var bekymret for Ryan, ettersom han ble båret av banen. Men han skulle bli klar til kampen. Vi har for øvrig en stor stall, men likevel ikke flust med forsvarsspillere, så om det kniper får vi bruke spillere i andre posisjoner enn de er vant med, avslutter treneren.