Igor skrev under for Panathinaikos

Igor Biscan har nå i følge greske medier skrevet under for Panathinaikos, og vil bli paradert for pressen i Aten i morgen. Pepe ser ikke seg selv som noen frelser.

Igor Biscan skal nå ha skrevet under for Panathinaikos ifølge greske medier. Kroaten skal ha ankommet Aten i går kveld. Den medisinske testen skal være bestått og en treårskontrakt er signert. Den offisielle presentasjonen av spilleren for pressen skal visstnok finne sted i morgen. Biscan fikk 118 kamper og gjorde tre mål for Liverpool i løpet av sine fire og et halvt år på Anfield.

Pepe: - Jeg er ingen frelser
- Jeg ønsker ikke å bli betraktet som noen frelser som er kommet her for å være den ultimate keeperløsningen.
Dette sier Pepe Reina i et intervju med Liverpool Echo i dag. – Jeg tror ikke Liverpool har hatt noe stort keeperproblem. Spillere gjør blemmer i alle posisjoner, og en manager ønsker alltid å ha konkurranse om plassene. Min jobb er hele tiden å yte mitt beste, arbeide hardt og prestere på et stabilt høyt nivå hver uke.

Det er tydelig at Liverpools nye keeper ikke ønsker å støte sin kollega og Istanbul-helt, Jerzy Dudek, når han uttaler seg til pressen. Det er likevel hevet over tvil at førstekeeper-hanskene hos de røde nå tilhører spanjolen, og det var tydelig at Benitez ikke ønsket å bruke Dudek i Chamions League på onsdag, i frykt for at markedsverdien til polakken skal falle på grunn av at han da ikke ville vært spilleberettiget for en ny klubb i europacupene.

- Jeg synes det er feil å fokusere på en posisjon som en problemposisjon. Fotball er et lagspill der hele troppen jobber sammen for å oppnå suksess.  Jeg er imidlertid veldig takknemlig over å få lov til å spille foran et slikt publikum som The Kop. Det er få keepere forunt å få en slik sjanse. Jeg ser på det som en ære å spille for en klubb med Liverpools historie og omdømme, og nå må jeg vise meg den æren verdig.

- Det blir vanskelig å kapre plassen fra Jerzy Dudek. Jeg vet hva som skjedde i Istanbul, der han var helten, men det er for å være med på slike kamper jeg kom hit, avslutter Reina.