Ikke Owen, men Figo?

Liverpool Echo skriver i dag at det er usannsynlig at Michael Owen vil returnere til Anfield, nå som Liverpool fikk tilslaget på Peter Crouch. Da ser det lysere ut med tanke på Luis Figo.

Liverpool Echo skriver at med Crouch nå i boks er det veldig lite sannsynlig at det blir noen Anfield-retur for Michael Owen. Da ser det bedre ut med tanke på å hente Owens klubbkamerat, Luis Figo. Representanter for Inter skal nemlig nå ha innrømmet at de sliter med å få i stand en økonomisk pakke som Figo kan godta, og dermed er trolig Liverpool portugiserens eneste alternativ for en overgang vekk fra Santiago Bernabeu.

Gillespie med tro på Rafas strategi
Peter Crouch ankom Melwood for sin legetest i dag, og i forbindelse med dette uttaler en annen høyreist herremann at han mener å se et mønster avtegne seg i Benitez sine innkjøp denne sommeren. Den tidligere stopperen Gary Gillespie uttaler nemlig til Liverpool Echo at han nå ser at spanjolen har en klar strategi for byggingen av sitt lag.

- Ser du på de andre innkjøpene som Benitez har gjort, er det helt klart fornuftig å hente inn en spiller som Crouch. Han har allerede sikret seg Zenden og Gonzales, så det ser ut for at Liverpool kommer til å spille med mye mer bredde i spillet sitt den kommende sesongen. Ved å hente inn Crouch har man da en mann som kan ta seg av de mange innleggene som vil komme fra kantene.