Intet nytt om Figo

Real Madrid sier i kveld at verken Liverpool eller Inter Milan har gjort nye fremstøt for å sikre seg Luis Figo. Baros ukjent med at han skal vrakes. Liverpool-fan med brannfakkel foran morgendagen.

Real Madrids visepresident Emilio Butragueno har i ettermiddag uttalt at det ikke er noen fremgang i transfersagaen omkring Luis Figo. Den antatte overgangen til Liverpool ser dermed ut til å kollapse helt, ettersom Rafael Benitez har uttalt at han nå vil se seg om etter en ny høyrekant andre steder. Inter Milan er også antatt å ha kastet seg inn i kampen om portugiseren etter at Liverpool ikke ville betale de £2 mill som Real Madrid forlangte, men heller ikke de ser ut til å ha hatt noe fremgang i forsøket på å sikre seg Figo skal man tro Butragueno. - Det er ikke noe nytt omkring Luis Figo i det hele tatt. Han er fortsatt Real Madrid-spiller, og dersom ikke noe helt spesielt skjer vil han reise sammen med resten av troppen til USA og Asia for treningskamper, uttaler Butragueno til ITV sitt nettsted.

Baros ukjent med vraking
Milan Baros blir i kveld sitert på at han ikke aner noe om at han skal vrakes til morgendagens kamp mot TNS. Det er Sky Sports sitt nettsted som har sakset dette fra CTK. Tsjekkeren scorte to mål i andre omgang mot Wrexham på lørdag, men rapporter i Liverpool Echo tidligere i dag antydet at Baros må ta til takke med en plass på benken i morgen kveld.

Baros uttaler at han skjønner at det vil bli hard kamp om spissplassene på årets Liverpool-utgave, men han skal være klar for å kjempe for sin plass: - Jeg har ikke hørt noe om at jeg ikke skal spille i morgen. Jeg er en av 18 spillere som er tatt ut i troppen til kampen, og for meg er dette det eneste som betyr noe akkurat nå. Selvsagt kan alt skje i morgen, men om jeg ikke spiller i morgen betyr ikke det automatisk at jeg vil bli solgt. Jeg er i en stor klubb der det er hard konkurranse om plassene. Jeg vet at jeg må kjempe hardt for å få spille her, sier Baros.

Liverpool-fan med hard kritikk av sine ”helter”
TNS sin midtbanespiller og Liverpool-fan siden guttedagene, Steven Beck, kaster i kveld ut en skikkelig brannfakkel foran morgendagens Champions League kvalik. Han går nemlig til frontalangrep på en rekke ikke navngitte Liverpool-spillere som han mener ikke holder mål, og som i hans øyne ikke er verdige til å trekke den røde trøya over hodet. 21-åringen er ikke nådig i sin kritikk: - Det er spillere på dagens Liverpool-lag som er i verdensklasse, men omtrent en fjerdedel av troppen deres burde aldri ha vært i klubben. De virker ikke interesserte i det hele tatt, og ville ikke ha vært gode nok til å spille seg inn på de virkelig gode Liverpool-årgangene.

- Jeg ser fortsatt så mange kamper med Liverpool som overhodet mulig, og jeg ser flere spillere som ikke gir alt for klubben. De bryr seg ikke, og er tydeligvis der kun for å hente ut en fet lønn. Alle kameratene mine som går på kamp sammen med meg er enige med meg. Som Liverpool-fan finner jeg dette utrolig skuffende. Sist sesong vant de Champions League, men ble likevel bare nummer fem i ligaen. Det sier det meste.

- Jeg har stor tillit til at Rafael Benitez vil få skikk på sakene. Han har allerede oppnådd mirakler med en stall som ikke var kapable til å spille Champions League-fotball under Houllier. Men det skuffer meg å se spillere som ikke presterer uke ut og uke inn.

Beck ønsket ikke å nevne navn, men sa at Steven Gerrard, Jamie Carragher og Xabi Alonso er unntatt fra hans kritikk, og uttalte at det vil bli et privilegium å spille på samme arena som denne trioen. Liverpool-supporter Beck kom ironisk nok til TNS fra Everton i 2003.

- Det er mange Liverpool-fans som spiller på vårt lag. Ingen vil levne oss noen sjanser i morgen, men vi vil gjøre det vi kan for å kunne forlate Anfield med hevet hode, avslutter Beck.