Joaquin toner ned Liverpool-ønsket

Joaquin toner i dag ned sine uttaelser fra i går, om at han gjerne kunne tenke seg å spille for Liverpool en gang i fremtiden. Jay Spearing ute i tre måneder.

Real Betis sin stjernespiller Joaquin toner i dag ned sine uttalelser fra i går, om at han godt kunne tenke seg å spille for Liverpool en gang i fremtiden. Trolig er det press fra egen klubb og egne fans som har tvunget han til denne retretten. Spanjolen insisterer i dag på at han er fornøyd med tilværelsen i Sevilla.

- Personlig spiller jeg ikke for å bevise noe som helst i kampene mot Liverpool og Chelsea. Klubbene vet hvilke egenskaper jeg besitter på banen, så det er ikke nødvendig. I dag er jeg fornøyd i Betis, og jeg tenker ikke på å flytte på meg, uttaler Joaquin til skysports.com.

- I mitt liv er ikke penger det viktigste. Dersom det var tilfelle, ville jeg ha flyttet til Chelsea i fjor. Abramovich har prøvd å kjøpe meg flere ganger, men Betis har avslått budene, avslører han.

- Jeg ser nå fram til å spille på Anfield og Stamford Bridge med Betis. Atmosfæren på disse banene er helt utrolig.

Joaquin er så sikker på at Real Betis vil slå Liverpool i morgen kveld, at han har inngått et veddemål med de rødes spanske spillere. Det skjedde under siste landslagssamling med Spania.

- Selv om vi er helt ferske i Champions League-sammenheng, og Liverpool vil være ute etter å vinne sin første kamp, så må de kjempe like hardt som mot Milan i finalen i fjor, for å slå oss. De mangler en viktig brikke i Fernando Morientes, og det er godt nytt for oss, sier han.

Høyrevingen tror også at Liverpools sentrale midtbane, med Steven Gerrard og Xabi Alonso, vil bli Betis sin største utfordring i morgen kveld.

- Deres beste lagdel er midtbanen. Spillere som Gerrard og Alonso er nærmest garantister for suksess. Angrepet deres er også bra, og med Jose Reina bakerst har de også forbedret keeperplassen. Liverpool er et supert lag, med en stor spansk trener, men om vi spiller opp mot vårt beste i 90 minutter, og ikke gjør feil i forsvar, kan vi vinne.

Spearing ute i 3 måneder
Som vi nevnte i går, brakk Liverpools U-18 forsvarer Jay Spearing beinet i akademilagets 3-1 seier over Leeds i Kirkby på lørdag. Trener John Owens estimerer nå skadeavbrekket til tre måneder for den lovende backen.

- Dessverre ble en flott seier ødelagt av skaden til Jay Spearing. Jay er et utpreget konkurransemenneske, og en spiller som holder sine medspillere på tå hev. Han har vært i meget god form i år. Vi sender han de beste ønsker med tanke på rehabiliteringen etter bruddet, og håper han er tilbake om tre måneder, uttaler Owens.

- Jeg var veldig godt fornøyd med innsatsen mot Leeds, og vi spilte til tider god fotball, legger han til.

Liverpools U-18 lag mot Leeds: Dave Roberts, Jay Spearing (Jordan Holmes 60), Stephen Darby, Calum Woods, Robbie Threlfall, Ryan Flynn, Adam Hammill, Jimmy Ryan, Craig Lindfield (Francis Smith 75), Conal Platt (James Frayne 70), Charlie Barnett. Ubrukte reserver: Josh Mimms (keeper), Paul Barratt.