Jol frykter Gerrard og Alonso

Liverpool har en begredelig statistikk på White Hart Lane de siste årene, men Spurs-manager Martin Jol frykter likevel de røde, og ikke minst midtbaneduoen Steven Gerrard og Xabi Alonso.

Liverpool møter opp på White Hart Lane i morgen, vel vitende om at klubben bare har hentet tre poeng derfra en gang siden 1996. Det skjedde i mars 2003, da de vant 3-2. Liverpool har faktisk kun vunnet tre av sine 13 siste kamper på denne banen, og har ikke klart å holde nullen i Tottenhams lekegrind i de åtte siste forsøkene.

Likevel frykter Spurs-manager Martin Jol Anfield-klubben, og ikke minst den dynamiske midtbaneduoen Steven Gerrard og Xabi Alonso, før morgendagens møte.

- Dette er en stor kamp for oss. Vi var uheldige mot Chelsea, noe vi forhåpentligvis kan rette på mot Liverpool. Men de har et godt lag, så det blir vanskelig. Men dersom vi kan spille med stor selvtillit, som vi gjorde mot Chelsea før Mido ble utvist, kan vi gjøre det bra. Foran vårt eget publikum har vi alle muligheter, mener Tottenham-manageren.

- De har Steven Gerrard, og han er en spiller fra øverste hylle. Den beste midtbanespilleren i England. De har også Xabi Alonso, som er en playmaker, men som likevel er ganske tøff i spillestilen. Disse to er de spillerne jeg frykter mest i morgen. Vi må holde et spesielt øye med Gerrard, slår han fast.

- Liverpool hentet et nytt trofe i Supercupen, og Rafael Benitez gjør en bra jobb for dem. Men ligaen er noe annet enn spill i Europa, og det vet de så inderlig godt. Forrige sesong hadde de problemer i ligaen, men de blir bedre og bedre nå. Liverpool har gjort noen gode kjøp, og er et lag som kan bli blant de tre beste i England i år, tror Jol.