Josemi blir på Anfield

Rafael Benitez har bekreftet at Josemi ikke blir solgt i sommer, og spanjolen håper nå å unngå skader og stilne kritikerne. Newcastle siste klubb inn i kampen om Milan Baros.

Josemi sier i dag til liverpoolfc.tv at det er uaktuelt for han å forlate Liverpool. Spanjolen tror selv han vil stilne sine kritikere denne sesongen, etter at hans første sesong i den røde trøya ble ødelagt av flere skader. I går rapporterte flere medier at høyrebacken var på vei tilbake til Spania, men dette vil ikke spilleren selv høre snakk om.

- Jeg har ikke hatt noen god sommer, med mange rykter om at jeg kommer til å bli solgt fra Liverpool. Men etter at jeg kom tilbake etter sommerferien pratet jeg med Rafael Benitez, og han ønsker jeg skal bli i klubben, forteller høyrebacken.

Sevilla og Villareal har de siste dagene blitt linket til spilleren, men Rafael Benitez ser altså Josemi som en del av sine fremtidsplaner, og har beroliget han om at han vil forbli på Merseyside.

- Jeg forlater ikke Liverpool. I fjor var det skader som hindret meg i å bli en suksess. Det blir ikke slik i år. Denne nye sesongen blir en utfordring for meg personlig, og jeg skal gi alt ute på banen. Folk skal få se Josemi på sitt beste.

- Det er flott at store klubber i Spania ønsker meg, men jeg kom til England for å oppnå suksess i Premier League, og det er mitt mål for sesongen, avslutter spanjolen.

Newcastle vil også ha Baros
Newcastle er siste klubb som har kastet sine øyne på Milan Baros, etter at de så langt har mislykkes med å hente Nicolas Anelka til St. James’ Park. I går avslørte Baros sin agent, Pavel Paska, at han har hatt samtaler med tyske Schalke om fremtiden til sin klient.

- Jeg innrømmer at jeg har hatt et møte med Rudi Assauer i Schalke 04. De har notert seg Milan Baros sitt navn, og er en av flere interesserte klubber. Det er alt, bekrefter Paska.

Fra før er West Ham og Aston Villa på sporet av tsjekkeren, og sistnevnte har sågar fått avslått et konkret bud på £5M, med beskjed om at Liverpool ønsker £7M for spissen.