Jubilantene gledet seg over fortjent seier

- Denne seieren fortjente vi, mente Rafael Benitez etter at han kunne inkassere tre poeng i sin 50.ligakamp som sjef for de røde. En annen jubilant, John Arne Riise, ble matchvinner i sin ligakamp nummer 150.

Manchester City hadde bare tapt en hjemmekamp denne sesongen, og Liverpool hadde aldri vunnet på City of Manchester Stadium etter at City flyttet dit. Utgangspunktet var ikke det aller beste før Rafel Benitez sin 50.ligakamp som Liverpool-manager i Eastlands i dag, men de røde gjorde alle dystre spådommer til skamme. En skikkelig arbeidsseier sørget for at gutta fra Anfield igjen klatrer et hakk på tabellen.



Rafael Benitez var da også godt fornøyd med dagens forestilling og lagets spill, og spanjolen følte at hans mannskap fortjente seieren på grunnlag av en solid andreomgang. Benitez følte nemlig at hans lag løftet seg etter pause, og uttalte at dette var en meget flott seier for hans gutter.



- Det viktigste i dag var resultatet, og vi fortjente å vinne kampen. Spillerne jobbet virkelig hardt i første omgang, og så spilte de virkelig bra etter pause. Vi kontrollerte andreomgangen, og spilte en del flott fotball der pasningsspillet var utmerket. I første omgang hadde vi en plan om å bruke Cissés fart i kombinasjon med Crouch sin styrke til å holde på ballen. Jeg forandret det i andre omgang, og Harry Kewell kom inn og spilte bra mellom midtbanen og den ensomme spissen, uttalte Rafa etter kampen.

- Jeg er fornøyd med måten vi spilte på, og vi hadde god balanse i laget. Vi forsvarer oss mye bedre både hjemme og borte nå, og vi angriper og skaper sjanser, føyde han til.