Juniorene sikkert videre

Med fem spillere fra Melwood hadde Liverpools juniorlag få problemer med å slå ut Cardiff i den nasjonale juniorcupen. Idrizaj og Ryan målscorere i 2.omgang.

Etter en svak og målløs 1.omgang tok Liverpool initiativet fra start etter pause.  Fire minutter var gått da Adam Hammill fant Besian Idrizaj(bildet) med et gjennomspill, og østerrikeren avsluttet pent med en volley.

Da John Owens og Steve Heighway satt inn Paul Barratt for Michael Nardiello etter en drøy time overtok de røde enda mer.  Etter at Nardielle og Idrizaj hadde spilt fremme i et 4-4-2 byttet man nå til 4-5-1 og laget fungerte mye bedre.

Det ble 2-0 etter 63 minutter da Cardiff ikke fikk klarert skikkelig på en corner og Jimmy Ryan scoret med et nydelig skudd som skrudde seg inn helt oppe i hjørnet.

Resten av kampen var plankekjøring for et juniorlag som var forsterket med fem spillere som Rafael Benitez har kjøpt og som trener med førstelaget på Melwood.  Miki Roque var utmerket på høyreback, mens ingenting slapp forbi Jack Hobbs og Godwin Antwi i midtforsvaret.  U18 spilleren Stephen Derby utgjorde venstrebacken i en forsvarsrekke som var bunnsolid.

Paul Andersom og Besian Idrizaj var de andre som styrket laget som til daglig spiller i U18 serien.

Liverpool møter i neste runde Ipswich på Anfield.  En motstander som tradisjonelt har gode juniorer.

Liverpools lag:  Roberts; Roque, Hobbs, Antwi, Darby; Hammill (Burns 90), Flynn, Ryan(Barnett 67), Anderson; Idrizaj, Nardielle (Barratt 57).  Res:  Mimms, Lindfield.