Kamp nr. 50 for Benitez

Benitez leder de røde for 50. gang. ”Pelle” hyller ”Carra”. LFC med råd til reisende til Torino. Program på Viasat Sport 1 Dk om stemningen under LFC-Juve. Fredag minnes Hillsborough-ofrene. Semi syk. J.Smith med ankelbrudd.

Rafael Benitez leder Liverpool for 50. gang i en obligatorisk kamp når de røde møter Manchester City på City of Manchester Stadium i dag. Av de 49 kampene hittil er 26 vunnet, 7 endt uavgjort og 16 tapt, det vil si en seiersprosent på 53. Målforskjellen er 70-43. 15 av de 16 tapene har kommet når motstanderen har scoret først i kampene. Eneste gangen Liverpool har tapt når de har tatt ledelsen var i finalen av Carling Cup.

 

Pellegrino imponert av Carragher

Den største spenningen rundt laguttaket er hvilke to av midtstopperne Jamie Carragher, Sami Hyypiä og Mauricio Pellegrino kommer til å velge. Pellegrino er i hvert fall svært imponert av det han har sett av Jamie Carragher.

- Jamie Carragher er en veldig god forsvarsspiller. Han er veldig rask og veldig sterk. Han har god utholdenhet, bedre en mange spillere, og jeg liker å spille sammen med ham. I Jamie har Liverpool en forsvarer som vil bli her i lenge.

Pellegrino innrømmer også at det til tider er vanskelig å kommunisere med Carragher.

- Carra er vanskelig å forstå, ja, ler Pellegrino. – Han er morsom og det er til tider ganske vanskelig å forstå scouse-dialekten.

 

Slik følger du kampen 

Kampen på City of Manchester Stadium oppdateres som vanlig her på Liverpool.no. Kampen har avspark kl. 16.00, men sendes ikke før kl. 22.30 på Canal+ Sport. For øvrige kanaler som viser kampen, sjekk vår tv-liste. Vår SMS-tjeneste gir deg lagoppstilling, scoringer og pause/sluttrapport. Send meldingen LFC LIVE START til 2180 for å logge deg på.

 

Råd til reisende til Torino

Rick Parry og Liverpool FC oppfordrer alle supportere som skal til Torino i forbindelse med returoppgjøret mot Juventus, til å opptre som ordentlige ambassadører for klubben. Det spekuleres i at enkelte grupperinger blant Juventus-fansen er ute etter bråk. Derfor har Liverpool FC sendt ut en melding om blant annet å oppføre seg forsiktig i byens sentrum før og etter kamp. Unngå for all del å bli provosert, forbli i grupper, ikke vis Liverpool-effekter og benytt oppsatt transport.

 

”Anfields Heysel-mindeaften”

Tirsdag møttes Liverpool og Juventus på Anfield i den første kvartfinalen i Champions League. Det var samtidig den første kampen mellom de to siden 1985, da 39 mennesker omkom på Heysel Stadion etter slagsmål og en mur som veltet. Tirsdag var det tid til forsoning og gjenforening. I et halvtimes langt program fra minnedagen på Anfield viser Viasat Sport 1 Danmark hvordan den danske kommentatoren Peter piil opplevde den spesille atmosføren. Programmet sendes mandag kl. 14.30 og 18.30, tirsdag kl. 16.20 (før Liverpool TV kl.17-20) og onsdag kl. 19.00 (før 3+ starter CL-sendingen med returkampen mellom nettopp Juventus og Liverpool.)

 

Minnestund for Hillsborough

Fredag 15.april er det 16 år siden Hillsborough-tragedien der 96 Liverpool-supportere mistet livet. I den forbindelse arrangerer Hillsborough Family Support Group (HFSG) en minnestund på The Kop. Seremonien begynner kl. 15.45 norsk tid og det blir et minutts stillhet kl. 16.06. det hele avsluttets kl. 16.30 med ”You’ll Never Walk Alone”. Phil Hammond, formann i HFSG, oppfordrer alle til å innta sine plasser kl. 15.00.

 

Otsembor syk – James Smith med ankelbrudd

Forsvarsspilleren Jon Otsemobor har ikke kunnet delta i de to siste reservelagskampene grunnet kusma. James Smith er ute resten av sesongen med et ankelbrudd. Det er dårlig nytt for 19-åringen, som har spilt veldig godt på stopperplass for både reservelag og U19 i det siste. Skaden kommer også på det verst tenkelig tidspunktet for spilleren siden kontrakten hans utløper til sommeren.