Kanskje kommer E-Cup pokalen…?

Det store høydepunktet for LFCSCSBs 25-års jubileum, utenom Liverpool Legends, kan bli den store E-Cup bøtta. Vi jobber med å få pokalen – the real thing, over til Oslo i august. Bare tiden vil vise om vi lykkes.

Bli med på Champions League Nachspiel

I de siste utgavene av The Kopite gikk vi ut og inviterte alle medlemmer av LFCSCSB til å delta på jubileumshelgen i begynnelsen av august. Invitasjonen har gått rett hjem hos mange av dere og vi vet allerede nå at arrangementet kommer til å bli utsolgt. Likevel er det fortsatt noen få plasser igjen. Dersom du er interessert så ta kontakt med oss så raskt som mulig. Vi håper så mange som mulig får mulighet til å mimre, feire oss selv, treffer tidligere helter fra Anfield og ikke minst likesinnede til røde dager i Oslo.

 

Programmet ser slik ut:

 

Fredag 5. august:

Fra klokken 15.00: Vorspiel på Andy’s i Stortingsgata (rett ved Stortinget). Ta med mye RØDT og godt humør!

Fra klokken 19.00: Blir med på Champions League Narchspeil. Ta med flag, banners og sett farge om omgivelsene! Vi inviterer til stort Supportertreff på John Dee (publikumsinngang fra Mariboesgate) med tidligere spillere, bilder, autografer og trofeer fra Liverpools museum.

 

Liverpool bandet White Lightning spiller tradisjonell irsk musikk. Det blir Q & A med spillerne, Quiz, hyggelig samvær med andre røde, musikk, video og alt som hører til en slik kveld. Ingen påmelding trengs, medlemskort fremvises ved inngangen (medlemslister vil ligge ved inngangen). Stedet har plass til nesten 300 stk – ikke kom for sent!

Arrangementet har 18 års aldersgrense. Utestedet stiller med egne dørvakter.

 

Det blir førstemann til mølla prinsippet og dørene åpner som nevnt kl 19.00. Det vil koste kr. 100,- å komme inn og dette betales i døra. For å ha en liten oversikt over interessen, så ber vi dere som ønsker å komme om å sende en mail til [email protected]. Det er ikke en påmelding, men kun en pekepinn for oss som arrangør!

 

Lørdag, 6. august:

Klokken 11.00-1500: ”Superlørdagen” starter med Supporterturnering på Voldsløkka midt på dagen. Vinneren møter berømte ex-players fra Liverpool Football Club i finalen. En enestående mulighet til å spille mot tidligere storheter. Tørr du å ta en tunnel på John Barnes og dra deg forbi Gary Gillespie? Turneringen er åpen for alle tilskuere, gratis adgang. Trofeene vil også være tilgjengelig for fotografering for de som ikke kom inn fredag eller skal på banketten!

 

Og etterpå er det fest…
Fra klokken 19.00: På kvelden blir det stilfull middag på SAS-hotellet (ved Holbergsplass). Vi har bestilt 3-retters middag, legger opp til underholdning, overraskelser og opplegg fra tidlig kveld til de små nattetimer. Dette blir garantert et minne for livet. Ex-spillerne fra Liverpool F.C. blir selvsagt også med. Husk kamera! Pent antrekk.

à Pris: Kr 650,- for middag og mineralvann til maten. Kr 750,.- for middag og tre glass vin.

 

Påmelding og praktisk info
Vi tar nå i mot bindende påmelding til middagen lørdag kveld til vår email: [email protected]. Det er begrenset med plasser og førstemann til mølla prinsippet gjelder. Giro med bindende påmelding er på vei ut til de som har bestilt plass til banketten. Har du meldt deg på og ikke hørt fra oss innen 4. juli så ta kontakt!

 

Overnatting: Dersom noen av gjestene ønsker å overnatte lørdag til søndag på SAS-hotellet (NB: ved Holbergsplass) gjelder følgende priser: Enkeltrom kr. 795,-, dobbeltrom kr.   995,-, trippelrom kr. 1195,- Ringe 02525 og oppgi kode: LIVERPOOL. Bestill nå, antall rom er begrenset.
Dersom du ikke får rom eller ønsker andre alternativer, sjekk: www.hotels.com eller www.totalstay.com

 

Fotballturneringen: Vi stiller med 1 lag fra hver landsdel – nord, vest, sør og øst. Det spilles 7’er fotball, og det blir maks 15 spillere på hvert lag. Alle møter alle i innledende runder, altså 3 kamper på hvert lag. Minste alder setter vi til 16 år. Spilletid er 2 x 10 min med 5 min. pause. Laget fra Østlandet er nå fullbooket, men vi tar fortsatt påmelding fra de anVi dre landsdelene. Vi trenger flere folk på Sør og Vest!


VINNEREN av turneringen møter Liverpool oldboys i finalen. Hvilke spillere som kommer fra Anfield vil være klare ca fire uker før kamp.

 

Er du under 16 år, har du muligheten til å spille mot Liverpool oldboys som oppvarming til finalen. Maks 15 spillere her også.

Hvordan melder du deg på? Send mail til [email protected] senest 4. juli.

Fortell litt om hvorfor du ønsker å være med, alder, adresse og plass på laget. Dette gjelder også de som er under 16 år. Kun medlemmer kan spille.

 

Velkommen til røde dager i Oslo i august og følg med for nye oppdateringer her på hjemmesiden vår!

 

PS: Vi etterlyser noen som kan være behjelpelig med transport av spillere, musikere og nødvendig utstyr disse dagene. Ta kontakt med André på telefon 90 58 03 17 dersom du disponerer en bil eller van med plass til minst 8-10 personer. Utgifter dekkes pluss gratis adgang til alle arrangementer.