Keeper-avtale i stampe

Real Madrid-keeper Cesar har foreløpig sagt nei til kontrakt ut sesongen. Pellegrino tok farvel med Valencia. Josemi trives på Merseyside. Pinlig tap for Cheyrou. Rykter.

I Real Madrid har nå visepresident Emilio Butragueño og keeper Cesar Sanchez diskutert spillerens framtid. Ifølge Marca aksepterer ikke Cesar det påståtte tilbudet fra Liverpool om en seks måneders kontrakt, like lenge som det spilleren har igjen av sin nåværende avtale med Real Madrid. Keeperen ser imidlertid for seg en kontrakt med varighet fram til sommeren 2006. Imidlertid skal alle parter være åpne for videre forhandlinger. Rafael Benitez og Cesar kjenner hverandre godt fra tiden i Valladolid. I 1995/96 spilte Cesar i Primera Division under Rafael Benitez og voktet buret i 40 kamper. Som vi nevnte i går skal altså Liverpool ha tilbudt Real Madrid totalt £7M for Fernando Morientes og Cesar, men Madrid-klubben ønsker seg £8M.

 

Pellegrino tok farvel

Liverpools siste nyervervelse Mauricio Pellegrino (bildet) tok i går avskjed med sin tidligere klubb Valencia. 33-åringen ble hyllet på Mestalla foran lokaloppgjøret mot Levante.

På liverpoolfc.tv gir midtstopperen uttrykk for at han synes det er trist å forlate den spanske toppklubben, men ser frem til nye utfordringer på Anfield.

- Jeg har mange gode minner fra klubben som har gitt meg å mye og hvor jeg har opplevd fantastiske øyeblikk. Valencia vil alltid være en del av meg. Jeg bestemte meg for å dra fordi Benitez gå uttrykk for hvordan han verdsatte meg, selv om jeg nå er 33 år. Jeg er klar for å betale tilbake hans tillit. Min eneste beklagelse er at Ranierri ikke hadde fortalt meg før sesongen startet at han ikke regnet med meg. De siste seks månedene har jeg jobbet virkelig hardt for å få en god sjanse, og mulighetene åpnet seg i en fantastisk klubb (Liverpool). En fotballspiller er ike hva han ga, men hva han kan gi. Jeg er forberedt på å gi mitt beste. I Liverpool vil jeg vise min profesjonalitet akkurat som jeg gjorde i Valencia.

Rafael Benitez er sikker på at vi får se det beste av Pellegrino i løpet av et par uker. Argentineren behøver å forbedre sin fysiske form etter minimalt med spilletid i Valencia.

 

Josemi om livet på Merseyside

Josemi er fortiden satt ut av spill med en kneskade, men spanjolen med 22 førstelagskamper for de røde har funnet seg godt til rette på Merseyside.

- I øyeblikket går det meste veldig bra. Min kone er veldig lykkelig. Jeg føler meg hjemme i byen og komfortabel med laget. I øyeblikket kan jeg ikke klage. Engelsken min bedre seg litt etter litt. Det er en utfordring, men det kommer seg. Før jeg signerte kunne jeg ingenting. Jeg tar timer. Jeg snakker med mine lagkamerater for å få lært språket så hurtig som mulig. Jeg klarer mer eller mindre å gjøre meg selv forstått. Hvis ikke, spør jeg Alonso eller Núñez om hjelp. Det er alltid lettere å tilpasse seg når man har kolleger i samme situasjon som en selv. Vi har i løpet av kort tid bygget opp et vennskap, og det vil hjelpe oss ute på banen også.

Han er også sikker på at laget kommer til å vinne trofeer i fremtiden, men akkurat nå er det viktigste å få lagspillet til å fungere. Den tidligere malaga-spilleren ber om tålmodighet. Sesogens mål er å havne blant de fire beste i Premier League og komme så langt som mulig i Champions League.

 

Pinlig tap for Cheyrou

Bruno Cheyrou var for en gangs skyld med i startoppstillingen til Marseille da de tapte 2-3 hjemme for Ligue 2-klubben Angers i den franske cupen. Den utlånte Liverpool-spilleren ble imidlertid byttet ut etter 67. minutter på stillingen 1-3.

 

Dagens ryktebørs

Søndagsavisene er som vanlig fulle av løse rykter, og i dag linkes Liverpool til en kantspiller og nok en spiss.

Liverpool og Everton skal lede an jakten på underskriften til kantspilleren Jermaine Pennant. 22-åringens kontrakt med Arsenal går ut etter sesongen. Pennant kom til Arsenal fra Notts County i 199 for £1,5M. Forrige sesong var han utlånt til Leeds.

 

Crystal Palace-spilleren Andy Johnson settes igjen i forbindelse med Merseyside-laget. Lite pålitelige The Sunday Express hevder at Rafael Benitez allerede har tilbudt Stephane Henchoz og Salif Diao pluss et pengebeløp for spissen med nest flest scoringer (13) i Premier League denne sesongen. 23-åringen ankom Selhurst Park for £750000 fra Birmingham i 2002.