Kewell fortsatt ute

Harry Kewell neppe tilbake med det aller første. John Welsh får ros. Hugh McAuley fornøyd med Djimi Traore og unge reserver. Anthony Le Tallec tilgjengelig mot Bolton.

Benitez må vente på Kewell

Ifølge Liverpool Daily Post har Harry Kewell bare hatt beskjeden fremgang, etter at han har fått injeksjoner hos den kjent Hans Muller-Wolfhart i München.  Det var håp om at australieren kunne begynne å trene for fullt igjen denne uka, men lysken synes ikke å være bra nok til det.  Rafael Benitez sa nylig at ”jeg tror Harry vil spille igjen denne sesongen, selv om det vil avhenge av hvordan den nye behandlingen fungerer.”

Liverpool har Morientes, Cissé, Sinama-Pongolle og Mellor ute med skader, i tillegg til at Milan Baros er suspendert i de tre neste ligakampene.  Med Harry Kewell ute i tillegg vil Rafael Benitez krysse fingre og tær for at ikke flere av hans spillere blir skadet i kveldens landskamper.

 

 

Landslagstrener berømmet rød reserve

John Welsh spilte sin første kamp fra start for England U21 i går, og scoret sitt første mål mot Aserbajdsjan.  En flott scoring, hvor scouseren plasserte ballen oppe i motsatt hjørne fra 16-meteren.  Trener Peter Taylor sparte heller ikke på rosen etterpå:  - Jeg var veldig glad på vegne av Welshy at han scoret.  Det var et flott mål, og det var noe han fortjente.

 

- Det er et bevis på standarden i Premier League at du må være eksepsjonell for å spille der.  Det kan være at du må være en Steven Gerrard, og det er ikke mange av dem omkring.  John må bare være tålmodig og fortsette å jobbe hardt, da han har talentet.

 

- Han har vært til god hjelp for oss, og 2.omgangen mot Tyskland og hele kampen i dag(mot Aserbajdsjan) har vært av ypperste klasse fra hans side.  Han minner meg om Jamie Carragher da jeg tidligere hadde ham på U21 nivå, bare at Jamie er femten centimete høyere! 

 

 

Gode nyheter om Djimi

Til tross for at reservelaget tapte 0-2 mot Wolverhampton i går kveld var Hugh McAuley fornøyd med sine unggutter, mot en eldre og fysisk sterkere motstander.  Reservelagstreneren var også glad for at Djimi Traore kunne spille en omgang uten problemer.

 

- Djimi spilte i 45 minutter og virket komfortabel.  Forhåpentligvis er han nå klar til å gå rett inn på førstelaget igjen.  Jeg synes innsatsen til den unge guttene var glimrende, mot et langt mer erfarent lag.  Slik er situasjonen vår for øyeblikket med alle skadene. 

 

- Jeg har hatt et ungt lag gjennom mesteparten av sesongen og det vil ikke forandre seg.  Det viktige er at en eller to av disse spillerne greier å komme seg til neste nivå som er førstelagstroppen.  Til slutt må vi ta en avgjørelse angående disse spillerne.  Spillere må lære veldig fort på dette nivået, og det er tegn som tyder på at en eller to gjør nettopp det.

 

- Vi vil prøve å jobbe til oss et og annet godt resultat fra nå av og til sesongen er over, men det er vanskelig for oss uten et annerkjent målscorer slik som Neil Mellor.  De to unge guttene Conal Platt og Karl Noon jobbet hardt på topp, uten at de hadde særlig hell.  Innsatsen var det likevel ingen ting å si noe på.

 

- James Smith gjorde det igjen bra som midtstopper, og han har nå trent en tid på Melwood.  Ryan Wilkie startet lovede, og har evnen til å kunne skape sjanser, men jeg synes han forsvant ut av kampen etter pause.  Han må lære seg til å være involvert mer.

 

 

Spørsmål om Le Tallec
Ifølge annerkjente L’Equipe var ikke Anthony Le Tallec på banen under gårsdagens 2-3 tap mot Israel for Frankrike U21, mens lokalavisen Liverpool Daily Post i dag hevder noe annet.

Anthony var imidlertid på benken som ubenyttet reserve, og Liverpools egen hjemmeside kan nå bekrefte at spilleren vil være tilgjengelig til lørdagens kamp mot Bolton.