Kewell ser fram til ny sesong

Harry Kewell er snart friskmeldt etter sin lyskeoperasjon. Steven Gerrard & Co vil respektere Askeladd fra Wales, som håper å ha Ian Rush på laget(!?) Liverpool jakter på ny tenåring.

Playmaker ønsker ny start

Da Harry Kewell haltet av banen halvveis i 1.omgang på Ataturk Stadion summerte det opp sesongen for Liverpools nummer syv.  Skader og formsvikt har gjort de siste atten månedene til et mareritt for australieneren.  Det var lysken, som hadde plaget ham lenge, som røk i Tyrkia.  Kewell la seg under kniven 27.mai og håper å kunne være med fra start under pre-season, som starter allerede mandag eller nøyaktig en måned etter operasjonen.

 

- Jeg kan ikke vente, sier Kewell til The Times.  – Jeg vet at Liverpools supportere ikke har fått sett det jeg er god til, men nå kan jeg se fremover og legge alt annet bak meg.

 

- Dette har ikke vært noen god periode for meg som fotballspiller.  Jeg har blitt kritisert, men jeg vet sannheten.  Sjefen visste helt fra starten av siste sesong at jeg hadde en skade og at han tok en sjanse hver gang han benyttet meg.  Når som helst kunne muskelen ryke.  Det var det som skjedde i finalen.  Det var den største kampen i mitt liv og jeg tenkte ikke på skaden, men jeg hørte det røk noe når jeg strekte meg.  Jeg visste med en gang at jeg ikke kunne fortsette.

 

 

- Drømmekamp for TNS

Både TNS fra Wales og Liverpool var fornøyd med trekningen av 1.kvalifiseringsrunde, som gjør at de røde trolig får om lag en times busstur til Wrexham i sin første bortekamp i Champions League 2005/06.  Kaptein Steven Gerrard lover at man ikke vil ta lett på oppgaven mot et lag som vanligvis har et par hundre tilskuere på sine kamper.

 

- Vi kommer til å være enorme favoritter, men vi vil behandle TNS med respekt.  Vi vil ikke undervurdere dem.  Dette vil bli deres VM-finale, det er en slik kamp.  Jeg vet at det er flere scousere som spiller på deres lag og jeg er sikker på at de har drømt om å spille på Anfield.  Det er fint at drømmer går i oppfyllelse.

 

 

…som håper på Rushie

Hvor mye som er PR jibbo og hvor mye som er seriøst skal være usagt, men ifølge daglig leder i TNS vil man prøve å overtale Ian Rush til å spille i kampene mot Liverpool.  Den nå 43-årige scoringslegenden gjorde flere mål enn noen andre for de helrøde.

 

- Ian er en god venn av meg, sier Mike Harris.  – Han åpnet vår nye tribune med 500 seter for fire år siden og hjalp til å trene våre angripere før vi spilte mot Manchester City i UEFA-Cupen to år tilbake.  Jeg er sikker på at vi snart vil snakke sammen igjen, og da vil jeg spørre om han har lyst til å snøre på seg støvlene.  Synet av Ian Rush på benken mot sin tidligere klubb vil gi laget et voldsomt løft.

 

 

Kjemper med Arsenal om talent

Sevilla har annonsert at Antonio Barragan er på vei til Liverpool, og tidligere har Miguel Roque sagt at han gjort en avtale med de røde.  De to tenåringene fra Spania er ventet å bli de første av flere talenter som Rafael Benitez ønsker å hente inn til en klubb som sist sesong endte nest sist i reserveligaen og sist i den lokale juniorligaen.  Manageren ønsker mer kvalitet blant de yngste spillerne i LFC, og større konkurranse på reservelaget.

Ifølge Sky Sports har Liverpool nå vist interesse for Jack Hoobs, en 16-årig forsvarspiller hos Lincoln.  Arsenal har hatt sine følere ute når det gjelder Hoobs, men ikke blitt enig med Lincoln, og nå spekuleres det i at Benitez ønsker å snappe opp Hoobs foran nesa på Londonerne.