Kewell sliter fortsatt med lysken

Harry Kewell sliter fortsatt med kroniske smerter i lysken. Mot São Paulo trosset han smertene, og spilte hele kampen. Nå slår han tilbake mot kritikerne. Scott Parker irritert på seg selv.

Harry Kewell avslører i dag til medier i hjemlandet Australia at han fortsatt sliter med den kroniske lyskeskaden sin. Han har også kommet med et nytt utfall mot sine kritikere.

Kewell forteller blant annet at han fortsatt plages med smerter, selv etter lyske- og brokkoperasjonene i sommer.

- Jeg har ennå et godt stykke igjen før jeg er fullt ut restituert. Lysken er fortsatt trøblete, selv nå lenge etter operasjonen. Men jeg gjør alt som står i min makt for å få bukt med problemet, uttaler angrepsspilleren.

- Jeg kommer ekstra tidlig på trening hver dag, for å gjøre øvelsene som kreves for at lysken min skal være i stand til å tåle treningen, forteller han.

- Jeg jobber 24 timer i døgnet, sju dager i uken, for å bli kvitt smertene, og forhåpentligvis er jeg smertefri en vakker dag. For øyeblikket må jeg bare bite tennene sammen, og kjempe videre. Jeg spiller jo tross alt fotball igjen nå, slår han fast.

Kewell skal ha slitt en god del med lysken under VM-finalen mot São Paulo sist helg, men fullførte likevel 90 minutter, i motsetning til i Champions League-finalen. Hans tidlige sorti i den finalen fikk som kjent australierens kritikere til å kvesse knivene. Noe som fortsatt ergrer spilleren nå, sju måneder senere.

- Jeg kjente bare noe røk i lysken, og jeg elsker folkene som kritiserte meg umiddelbart og sa at jeg var pysete og bare ga opp, sier Kewell med en klar ironisk undertone.

- Jeg aner ikke hva disse folkene tenker med, når de sier slikt. Er de i det heletatt i stand til å tenke? Det var den største kampen i mitt liv, og ikke noe hadde fått meg til å forlate den banen om jeg ikke ble tvunget til det på grunn av skaden. Jeg kunne bare ikke fortsette med en slik skade.

Parker irritert på seg selv
Newcastles midtbanespiller Scott Parker pådro seg sitt femte gule kort for sesongen mot West Ham, og må stå over oppgjøret mot Liverpool på Anfield 2.juledag. Nå er den tidligere Charlton- og Chelsea-spilleren irritert på seg selv.

- Da dommeren dro det gule kortet opp av lomma på lørdag, visste jeg at jeg kom til å miste Liverpool-kampen. Det er trist. Vi gjør det bra nå, og dette vil jeg være en del av. Men jeg er sikker på at de andre spillerne vil gi alt mot Liverpool, og forhåpentligvis er jeg tilbake i startoppstillingen mot Charlton, uttaler han.