Kewell svarer på kritikk

Harry Kewell avviser hint om at han har simulert skadet. Flere med skader og sykdom. Robbie Foy fortsatt i Chester. Grégory Vignal håper å være klar for Rangers neste uke.

Kewell v Benitez

Rafael Benitez gikk for noen dager siden ut offentlig og undret seg over alle skadene til Harry Kewell, og at australieren den ene dagen synes å være spilleklar for så å være uaktuell bare noen dager senere.  Kommentaren ble gitt i etterkant av returkampen mot Bayer Leverkusen, hvor manageren utvilsomt hadde regnet med Kewell i sin tropp, men hvor australieren erklærte seg selv skadet.

 

Harry har nå gått ut og forsvart seg mot hentydningene om at han ikke ønsker å spille, og selv om Benitez ikke blir nevnt med navn blir det i pressen tolket som et angrep på manageren.  – Det at noen skulle si at jeg simulerer en skade er både tåpelig og feil.  Hvem ville ikke ønske å spille i en finale i Carling Cup eller være med i Champions League?

 

Agenten til Kewell, Bernie Mandic, sparer heller ikke på konfekten:  - Harry gjorde det rette ved å hjelpe klubben i en krisesituasjon, ved å risikere sin egen kropp.  Han er imidlertid ikke blitt berømmet for det av klubben.  Han har isteden blitt kritisert av enkelte personer.

 

Rafael Benitez ønsker ikke å kommentere uttalelsene fra klan Kewell, men sier at man nå vil prøve nye behandlingsmetoder for å prøve å komme til bunns i skadeproblemene for spilleren:  - Harry besøker nå legen for å se på andre muligheter for behandling.  Jeg er tilfreds med situasjonen slik den er nå, men han vil behøve tid og vi vil se i løpet av en uke eller ti dager om dette vil fungere.

 

 

Skader for Smicer og Warnock

Ifølge kamprapporten til Liverpool Daily Post var Vladimir Smicer skadet da han ble byttet ut i pausen med John Arne Riise.  En smell for Stephen Warnock skal også ha bidratt til at scouseren ble tatt av banen mot slutten av kampen.  Sami Hyypiä var på benken, etter å ha slitt med et mageonde, og John Arne Riise skal også ha slitt med influensa de siste dagene.

 

 

Foy – en måned til i Chester

Liverpool har gått med på å forlenge låneavtalen som Chester City har med Robbie Foy i ytterligere en måned.  Skotten vil dermed være på Deva til minimum 20.april.  – Dette er utmerkede nyheter, sier formannen Stephen Vaughan i Chester.  – Robbie er en spennende spiller som gir oss noe ekstra.  Han går spesielt godt sammen med Michael Branch.  Vi ønsker å takke Liverpool for at de gikk med på dette, det gir alle oss i Chester et stort løft.

 

 

Vignal mot kontrakt

Liverpool har tidligere i vinter blitt enig med Grégory Vignal om at venstrebacken kan avslutte sitt engasjement med Anfield etter denne sesongen.  Vignal har denne sesongen vært på utlån til Glasgow Rangers, hvor han har hatt rimelig bra suksess og fått fast plass.  Franskmannen antyder nå at en permanent avtale med storklubben kan bli gjort førstkommende mandag.  – Jeg vil gjerne fortsette i Rangers.  Jeg har trives her og vi har kommet til en spennende tidspunkt av sesongen, siden vi kjemper om to titler.