Klart for møte med revansjesugne tyskere

Liverpool slo Bayer Leverkusen 3-1 både hjemme og borte i Champions League sist sesong. Får tyskerne revansje i dagens treningskamp? Hobbs nærmer seg Liverpool-kontrakt. Hjemmekampen i 2.kvalifiseringsrunde utsolgt.

Liverpool spiller i dag sin andre treningskamp for sommeren, når tyske Bayer Leverkusen står på motsatt banehalvdel på Reichshofstadium i Lustenau i Østerrrike. De to lagene møttes som kjent i Champions League i vinter, og kjenner hverandre godt. Tyskerne er utvilsomt revansjesugne, etter å ha tapt de to viktige kampene i Champions League med sifrene 3-1 ved begge anledninger. Det er ventet at Liverpool vil bruke store deler av den 25 mann store troppen som er med til treningsleiren i Sveits i løpet av kveldens 90 minutter, og kanskje får vi se Mohamed Sissoko i aksjon for første gang i Liverpooltrøya. Avspark er kl. 19.30, og du kan følge utviklingen av kampen her på liverpool.no, eller du kan få lagoppstilling og scoringer direkte til din mobil ved å sende tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.

Hobbs nær Liverpool-kontrakt
I følge et uoffisielt nettsted for Lincoln City skal Liverpool nå være svært nær ved å komme til enighet med Lincoln City om en overgang for den 16 år gamle midtstopperen Jack Hobbs. Unggutten skal ha imponert under det ukelange prøvespillet hos de røde, og skal nå være ønsket permanent på Merseyside. Etter at Arsenal ikke klarte å bli enig med Lincoln om prosenter ved videresalg av spilleren, ser nå Liverpool ut til å vinne drakampen om den lovende stopperen. Hobbs har vært tilknyttet Lincoln City siden han var 9 år gammel, og gjorde sin profesjonelle debut når han fikk noen minutter på banen i Lincolns hjemmekamp mot Bristol Rovers i januar. I tillegg til Arsenal og Liverpool, har Bolton, Manchester United og Chelsea også vist interesse for den velvoksne 16-åringen. Det er nå ventet at Hobbs skriver under for Liverpool i neste uke.

2.kvalifiseringsrunde utsolgt!
Allerede før det er klart at Liverpool vil gå videre fra 1.kvalifiseringsrunde til Champions League, er hjemmekampen i 2.kvalifiseringsrunde utsolgt! De lave billettprisene gjør at de røde nok en gang fyller Anfield til randen, til tross for at de møter lite meritterte motstandere ved et avansement på TNS sin bekostning.