Klart for pre-season-kamp

De røde møter Wrexham på Racecourse Ground i ettermiddag. Liverpool har offentliggjort treningskamper mot Bayer Leverkusen og Olympiacos. ITV har kjøpt rettighetene til CL-kval. Paul Willis i troppen til U19-EM.

Liverpool møter Wrexham på Racecourse Ground kl. 16.00. Det markerer starten på de rødes pre-season program og vil være oppvarmingskamp til Champions League-kvalifiseringskampene mot TNS de neste to ukene. Dagens kamp sendes direkte med lyd og bilder på Liverpoolfc.tv, men er kun tilgjengelig for innehavere av elektronisk sesongbillett. Vi oppdaterer som vanlig kampen her på Liverpool.no, og tilbyr også lagoppstilling og målscorerservice til din mobil – send meldingen LFC LIVE START til 2180 (kr. 3 pr. melding). Benitez vil sannsynligvis benytte to ulike lag i hver av omgangene.

To nye treningskamper
Liverpool FC har annonsert ytterligere to treningskamper i sommer. De røde møter Bayer Leverkusen i Lustenau (Østerrike) lørdag 16.juli og Olympiacos i Vaduz (Liechtenstein) lørdag 23.juli. Benitez & co vil oppholde seg i Zurich på treningsleir i denne perioden, bare avbrutt av Champions League-kvalifseringskampen mot TNS tirsdag 19.juli.

Kvalifiseringskamper på ITV
ITV har sikret seg rettighetene til alle Liverpools hjemmekamper i Champions League-kvalifseringen, melder mediaguardian.co.uk. Hjemmekampen mot TNS førstkommende onsdag vises på ITV2. Samme kanal sender også returoppgjøret fra Racecourse Ground.

Paul Willis i troppen til U19-EM
Europamesterskapet for U19-landslag arrangeres i Nord-Irland 18.-29.juli, og Paul Willis, den yngste keeperen på Melwood, er tatt ut i vertenes tropp. Nord-Irland møter Hellas, Serbia & Montenegro og Tyskland i gruppespillet. De to beste lagene i puljen går videre til semifinaler. For fullt kamp- og tv-oppsett sjekk her.