Knalltøff trekning

Liverpool fikk en meget tøff trekning i Mesterligaen fredag. Juventus venter i kvart'n, mens vinneren av Chelsea - Bayern blir eventuelle semifinalemotstander. Høy odds på Liverpool.

Møtet med Juventus blir svært spesielt. Det er tjue år siden lagene møttes på Heysel stadion. 39 fans omkom i forbindelse med finalen i Serievinnercupen mellom de to lagene. Nå barker lagene sammen i kvartfinalen.

Juventus deler tabelltoppen med Milan hjemme i Serie A. Lagene står med likt antall poeng før helgens kamper. Står lagene likt ved sesongslutt må de ut i omspillskamp for å avgjøre hvem som skal stikke av med seriemesterskapet.

Fabio Capellos gutter slo ut Real Madrid i åttedelsfinalen. Juve tapte 1-0 på bortebane, men kom tilbake og sikret ekstraomganger i Torino. Kort tid før slutt avgjorde Marcelo Zalayeta til fordel for de sebrastripede.

Italienerne er stappfulle av stjernespillere. I mål står kanskje verdens beste keeper Gianluigi Buffon. Forsvaret oser kvalitet med Lilian Thuram, Fabio Cannavaro og Gianluca Zambrotta som de fremste aktørene. Emerson styrer midtbanen med hard hånd, mens Pavel Nedved tar seg av det kreative.

Angrepsrekke er skrekkinngytende med Zlatan Ibrahimovic, David Trezeguet og Alessandro Del Piero. I tillegg lusker store og tunge Zalayeta i bakgrunnen.

Liverpool spiller første kamp hjemme. Det synes heller ikke som noen fordel. I en eventuell semi venter også knalltøff motstand. Den tyske serietoer Bayern München eller serieleder i Premier League Chelsea venter.

Bayern slo ut Arsenal, men viste svakhetstegn i helgen da de tapte Bundesliga-toppkampen mot Schalke med 1-0. Felix Magaths gutter er dermed kun nr. 2 i tysk toppserie. Laget har et par spillere ute med skader.

Chelsea turer frem i serien. Seieren mot West Brom i midtuken langt på vei sikrer London-gutta mesterskapet i ligaen. De slo ut Barcelona etter en forrykende returkamp. Veien fram mot en finale i Istanbul er på ingen måte lett, men heller ikke umulig.

Høy odds
Liverpool-triumf i Mesterligaen står i hele 16.00 til odds hos Playit. De mener de røde har fått en tøff trekning. Milan er favoritt med en odds på 3.50. Chelsea som vi kan møte i en eventuell semifinale er satt til 4.00. Juventus er gitt 4.50 i odds.

Her er komplett odds:
Milan  3.50 
Chelsea  4.00 
Juventus  4.50 
Lyon  7.50 
Bayern München  8.00 
Inter  8.00 
Liverpool  16.00 
PSV Eindhoven  23.00