Krever bedre skjerping fra start

Rafael Benitez skjønner at de tidlige målene ødela for Liverpool. Nummer 20, Scott Carson. Suspensjoner og skader.

- Det har vært ei dårlig uke for oss. Nå må vi bare se framover, det er det eneste vi får gjort, sier Rafael Benitez enkelt etter sitt andre stygge tap på under ei uke.
I dag kom Liverpool ut og kjøre allerede etter fire minutter, og manageren skjønner at laget trenger bedre skjerping fra start.
- Når vi slipper inn så tidlige mål som i dag, blir det veldig vanskelig. Riktignok spilte vi bedre og skapte sjanser etter pause, men vi klarte ikke å score, oppsummerer spanjolen.
Den tidligere Valencia-sjefen synes ikke å ha noen forklaring på det som skjedde. I stedet antyder han at denne kampen bør glemmes så fort som mulig.
- Vi er svært skuffet, som supporterne. Min beskjed til dem er at vi bare må fortsette å prøve og kjempe, avslutter en nedtrykt Benitez.

20, Carson
Jerzy Dudek gjorde ikke noen store feil i dagens kamp, men det er vel kanskje ikke usannsynlig at nyinnkjøpte Scott Carson snart får en sjanse. I så fall vil det skje med drakt nummer 20, kom det fram i dag.

Suspensjoner og skader
Sami Hyypiä måtte altså gi seg på grunn av en skade i dag. Ifølge rapportene er det låret som volder problemer for den stort sett solide finnen. Uansett er det ikke gode nyheter for et allerede skadeskutt Liverpool-mannskap. Gode nyheter er det heller ikke at både Dietmar Hamann og Luis Garcia må stå over kamper etter å ha pådratt seg sine femte gule kort.