Krever hurtig avklaring om Figo

Benitez kan komme til å trekke seg fra Figo-avtale. Ydmyk Mellor. Den friskmeldte spissen forventer maks en plass på benken. Struan Marshall, Gerrards agent, tar selvkritikk. Celta Vigo ønsker Nuñez.

Liverpool Echo melder at Liverpool og Luis Figo (32) har blitt enige om en toårsavtale, ett år mer enn andre kilder hittil har oppgitt, og at Rafael Benitez håper på en hurtig avklaring rundt overgangen. Hvis ikke, så kommer de røde til å trekke seg fra handelen. Overgangen strander i øyeblikket på at Real Madrid krever £2M i for en spiller med kun ett år igjen av kontrakten, noe Liverpool ikke ønsker å betale. Portugiserens lønn vil ved en overgang til de røde bli kraftig redusert - fra £90000 til £55000 i uka.

Ydmyk Mellor
Neil Mellor har akseptert at han vil få det svært vanskelig med å spille seg inn i Liverpools startoppstilling. Fernando Morientes, Djibril Cissé, Milan Baros og Florent Sinama-Pongolle står alle foran i køen om spissplassen(e). I tillegg er Benitez & co linket til Southamptons Peter Crouch. Mellor er friskmeldt igjen etter å ha operert begge knærne, men innrømmer at det trolig blir langt mellom mulighetene i førsteelleveren kommende sesong.
- Jeg kan ikke bare forvente å gå rett inn på laget. Det er ingen mulighet at så skjer. Bare det å sitte på benken vil være en prestasjon i seg selv. Vi har noen toppnavn blant våre angripere., uttaler Mellor.
- det har vært frustrerende å vite at jeg kanskje kunne ha vært på benken eller deltatt i noen få Champions League-kamper. Men det er slik fotballen er – man har sine opp- og nedturer.
- Jeg visste at da jeg måtte operere, så ville jeg forhåpentligvis komme sterkere tilbake nå.
- Hver gang jeg forsøkte å løpe kjente jeg smerter. Å gå ut av biler og senga mi ga meg smerter konstant det siste året. Jeg måtte gjøre noe med det, noe jeg gjorde. Det har vært frustrerende, men det har vært godt å være rundt spillerne når de oppnådde så stor suksess på slutten av sesongen.

Agent tar selvkritikk
Struan Marshall, Steven Gerrards agent, har blitt kraftig kritisert etter at kontraktsforhandlingene for sin klient utviklet seg til en såpeopera uten sidestykke. Heldigvis endte det godt til slutt med en ny signert fireårskontrakt i dag. Steven Gerrard har tidligere forsvant sin agent og avskrevet ham fra alt ansvar. Nå uttaler Marshall seg selv til Liverpool Echo.
- Min jobb er å bringe fram ønskene til min klient. Man må huske på at klubbene er gode forhandlere, og det er bare rettferdig at spillerne har noen erfarne som arbeider for seg. Jeg vet at fotball kan være en skummel business og at agenter kan være lette mål for utskjelling. Det er unngåelig i en slik sak som dette fordi man her snakker om en av de mest ønskede spillerne i verden, og de største klubbene ønsker seg spillernes underskrift.
- På onsdag morgen fikk jeg en telefon fra en i BBC, like etter at Steven hadde bestemt seg for å bli. Hans første spørsmål var: ”Er du skuffet nå?” Det summerer trolig opp ryktet en agent har. Folk tror at vi bare forsøker å få penger ut av disse avtalene. Selvsagt er jeg ikke skuffet. Vi klarte å få til en avtale slik Steven ønsket. Så jeg er lykkelig. Veien dit var en skam for alle. Hvis vi alle er ærlige, enten det er meg selv, klubben eller Steven vil ingen av oss gi seg selv 10/10 for måten vi håndterte dette på. Jeg sliter med å gi meg selv 5/10 for de siste ukene. Det er hendelser som kunne vært unngått. Jeg innrømmer at min prestasjon var av dårlig kvalitet. Hovedsaken var at vi til slutt kom fram til det vi alle ønsket. Ingen av oss ønsker å gå igjennom lignende ting igjen. Det ligger i spillets natur at det vil alltid bli de uryddige avtalene som vil lage overskrifter.
 - Jeg ble agent i 1991 og de siste 10 årene har jeg trolig sørget for 18 til 20 avtaler for Liverpool. Dette er den eneste som har gått uryddig for seg. Min første klient var Dominic Matteo. Han introduserte meg for Jamie Carragher, som igjen fortalte til Steven Gerrard hvordan jeg arbeidet. Jeg brakte Emile Heskey til klubben, og jeg sto bak salget av ham forrige sesong. Jeg har også representert Gary McAllister i mange år. Det var aldri noen problemer med disse avtalene. Jeg karakteriserer disse folkene som mine venner, ikke bare klienter. Dette er mennesker jeg har invitert til bryllupet mitt. Jamie Carragher inviterte meg til sitt bryllup forrige uke. Steven, Jamie og Gary McAllister ville ikke arbeidet sammen med noen de ikke stolte på. De ville ikke ansette meg dersom de trodde at jeg kun gjorde dette for min egen skyld.

Celta Vigo ønsker Nuñez
Sportsdirektør Felix Canero i den spanske LA Liga-klubben Celta Vigo forteller til skysports.com at de er interessert i Antonio Nuñez.
- Treneren vurderer at Antonio kan være perfekt for vårt system og vi har innledet forhandlinger. Vi håper på et endelig svar snart.
Celta-trener Fernando Vazquez skal ha snakket med Benitez som skal være villig til å la spilleren gå.