Landslagspause for Sami

Sami Hyppiä vil bruke sommeren på å avgjøre om han gir seg med Finland. Luis Garcia tror på mer stabilitet. Motsiende påstander om utvisning.

Pause til minst august
De siste månedene har vist at Sami Hyypiä av og til har godt av en pause i sitt spill, etter at finnen har vært en av de desidert mest stabile spillerne i Liverpool siden han kom i 1999.  Midtstopperen tar også følge av dette ved å ta en midlertidig pause fra landslaget, som kan bli permanent i et forsøk på å forlenge klubbkarrieren på toppnivå.

- De neste kvalifiseringskampene starter ikke før i august så jeg har mye tid til å tenke på dette, sier 32-åringen.

- Jeg vil ta en liten pause fra den internasjonale scene og se hvordan jeg føler meg.  Hvis du spiller færre landskamper vil det hjelpe på ditt spill på klubbnivå.

- Det vil være bra både for meg og laget at jeg føler meg freshere med Liverpool.


Luis tror på fremgang
Luis Garcia scoret igjen et flott mål i Europa da han headet inn 2-0 mot Anderlecht i går.  Den lille spanjol tror nå at to hjemmeseire på rad vil føre til et mer stabilt spill som kan sende Liverpool høyere opp på ligatabellen.

- Vi har vunnet to kamper på rad nå og det er veldig viktig for oss.  Vi vet at vi må bli mer stabile i ligaen og jeg er sikker på at vi vil bli det.

- Hvis vi fortsetter på samme måte som i de to siste kampene er jeg sikker på at vi er høyere på tabellen innen noen få uker.

- Det går bra for oss i Champions League, og vi er fornøyd med å ha ti poeng.  Vi har imidlertid ikke kvalifisert oss ennå, slik at den neste kampen blir veldig viktig.

- Vi gjorde en meget bra kamp mot Anderlecht.  Laget spilte bra, i andre omgang presset vi veldig høyt og det ga oss mye selvtillit.  Vi spiller god fotball, scorer mål og vi slipper ikke inn noen.




Rødt for rasistisk
Ifølge Sky Sports har Kim Milton Nielsen bekreftet at han i går ga rødt kort til Anderlechts Jestrovic fordi han kom med en rasistisk bemerkning til Momo Sissoko.  UEFA skal også ha sagt at dette vil bli nevnt i dommerens rapport.

Fra Anderlecht mener man at Sissoko også burde ha blitt straffet.  – Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ble utvist, sier Jestrovic.  – Jeg snakket med dommeren etter kampen og han sa det var for en uanstendig bemerkning.

Trener til Anderlecht, Frank Vercauteren, ønsket å være noe avventende:  - Hvis det er snakk om rasisme da kan jeg ikke forsvare det.  Jeg ønsker ikke å gå i detalj, men jeg kan si at de ordene og den språkbruken som ble brukt er noe man hører 50 ganger i hver kamp.  Sissoko fornærmet Jestrovic og han svarte med samme mynt.  Dommeren sa at han hørte Jestrovic og viste ham ut.

- Dette er noe vi hører ofte.  Vi vil vente å se hva som står i rapporten til dommeren.  Kanskje det som er skrevet ikke er korrekt og jeg vil ønske å se hva som skal være sagt.

- Jeg må tro på min spiller.  Den andre spilleren skulle også ha vært utvist, han sa noe lignende.  Det er greit at man skal ikke snakke slik, men jeg kommer ikke til å straffe min spiller ytterligere.