Lille Luis med store nyttårsønsker

Luis Garcia ser tilbake på sin beste sesong, og har store forhåpninger for det nye året. Brøndby klar til å selge Agger. Rafa bekrefter at Nando er skadet.

- Dette har vært et stort år for meg. Jeg kom til Liverpool, og har fått spille mange kamper, og i tillegg vant vi Champions League og Supercupen. Jeg gjorde min debut for Spania, og jeg scorte det første hat-tricket i min karriere. Jeg er veldig fornøyd med året som har gått, og det er utvilsomt den beste sesongen i min karriere så langt.

Slik reflekterer Luis Garcia over året som har gått til liverpoofc.tv i dag. Ikke uventet trekker han fram det å vinne Champions League som rosinen i pølsa.

- Alt ved den kampen i Istanbul vil huskes. Selve kampen, hvordan vi kom tilbake, og den fantastiske stemningen. Det var helt utrolig, sier den lille spanjolen.

Men alt var ikke bare rosenrødt for teknikeren i 2004/2005. Han trekker fram skaden han pådro seg mot Monaco, og at han dermed mistet Olympiakos-kampen, som en av nedturene.

- Det var tøft å måtte stå over viktige kamper, forklarer han.

Garcia trekker fram Steven Gerrard som ”Årets Spiller” i klubben. Han har mange grunner til det, men viser spesielt til hans viktige scoring mot Olympiakos.

- Han personifiserer klubbens hjerte og sjel, sier Garcia.

Noe overraskende mener han ellers at Darren Potter og Zak Whitbread er de spillerne som har utviklet seg mest i 2005.

- Begge gjorde en god figur når de slapp til på førstelaget, sier han.

Han trekker fram 2-1 seieren over Arsenal på Anfield som lagets beste kamp forrige sesong, tett fulgt av semifinalen mot Chelsea i Champions League på samme arena.

Garcia er heller ikke snauere enn at han har to gedigne nyttårsønsker; nemlig å vinne Champions League igjen, og samtidig vinne ligaen.

- Vi snakker ikke om å vinne ting, da vi kun konsentrerer oss om neste kamp. Vi vet det blir vanskelig å ta igjen Chelsea i ligaen, da de ikke avgir poeng og har et sterkt lag. Men vi gjør det veldig bra for tiden. Vi må fortsette å spille på det vi kan, og så får vi se om det rekker. Forhåpentligvis blir vi bare bedre og bedre. Vi tenker bare fra kamp til kamp. Vinner vi neste kamp, og Chelsea spiller uavgjort, får vi se hvordan ting utvikler seg.

Brøndby klar til å selge?
Mirror hevder i dag at danske Brøndby nå er klare til å selge Daniel Agger til Liverpool, dersom de røde blar opp £5M for den 21 år gamle midtstopperen. Agger skal ha takket nei til en ny kontrakt med Brøndby, og hans nåværende kontrakt har 18 måneder igjen å løpe.

Liverpool bekrefter skaden til Morientes
Liverpool FC har nå bekreftet våre meldinger fra i dag tidlig, om at Fernando Morientes ble skadet mot Everton. Liverpoolfc.tv skriver at Nando må stå over de to neste kampene på grunn av kneskaden han pådro seg i sluttminuttene på Goodison onsdag.

Manager Rafael Benitez skal ha bekreftet at han må klare seg uten Morientes i kampene mot West Bromwich og Bolton til klubbens nettside. Manageren håper imidlertid at spissen skal være klar for kamp igjen tidlig på nyåret. Det ble ikke rapportert om flere nye skader under en pressekonferanse på Melwood i morgentimene i dag.