Liten interesse for Owen

Det skal være bare Newcastle som har vist et klart inititativ til å kjøpe Michael Owen. Billettinformsjon til kampene mot CSKA Sofia. Treningskamp for Liverpool U18 i dag.

Toppklubbene kjølige til St. Michael
Ifølge Liverpool er det bare Newcastle som har vist genuin interesse i å prøve å sikre seg Michael Owen.  Liverpools tidligere toppscorer er overflødig i Real Madrid og skal være til salgs for om lag £11M.  En tilværelse på St. James’ Park, uten E-Cup fotball, er imidlertid neppe aktuelt for 25-åringen.

Rådgiverne til Owen skal også ha hatt uformelle samtaler med Liverpool, Arsenal og Manchester United, men spesielt de to førstnevnte viser få tegn til å komme med noe konkret fremstøt for å sikre seg angriperen.  På Old Trafford er det også usikkerhet hvor genuin interessen er.

Roy Evans, manageren som ga tenåringen Michael Owen sjansen i LFC, virker overrasket over at interessen blant de største klubbene er så laper for stjernespilleren:  - Vi vet at Liverpool hadde en opsjon på ham, men det ser ut til at de ikke ønsker å benytte seg av det, så hvor skal han ellers gå?

- Hvis du er en toppspiller da ønsker du å spille for en toppklubb, og det kan helle mot en overgang til Manchester United.  Som Liverpoolsupporter vil du være skuffet over en slik utvikling, men samtidig må han ha et levebrød og han ønsker å spille.

- Uansett hva folk sier har ikke Michael hatt suksess i Madrid.  Jeg tror han gikk til et lag som var litt på hell, og det at han er så mye på benken er heller ikke ønskelig ut fra hans personlige ambisjoner.  Han har VM å se fram mot etter sesongen, men det er ennå langt unna.   For sin egen del må han komme seg vekk nå.

I Sofia og på Anfield
De som har behov for billett til bortekampen mot CSKA Sofia 10/8, eller hjemmekampen mot Bulgarerne 23/8, kan nå få informasjon om dette ved å gå inn på www.liverpoolfc.tv

U18 mot Leicester
Liverpools juniorlag spiller nå en treningskamp mot Leicester på akademiet.  Informasjon om kampen ventes å komme på Liverpools offisielle hjemmeside utover ettermiddagen.