Liten tro på mesterligavinnerne

Bookmakeren William Hill tviler på at Liverpool kan gjenta bedriften. Chris Kirkland - banens beste, men ikke fornøyd. Blackburn klager på utvisning.

Hvis du tipper på rød mesterligatriumf hos William Hill og det slår til, får du igjen penger tilsvarende 18 ganger innsatsen, går det fram av en pressemelding byrået sendte ut i dag.

Satser du derimot på Chelsea eller Barcelona-seier og en av alternativene slår til, får du derimot bare fem ganger innsatsen fra det som er Storbritannias største tippebyrå.

Bookmakerbyrået har med andre ord mer enn tre ganger så stor tro på Barcelona og rubellaget fra London som på fjorårets mesterligavinnere fra Merseyside.

I tillegg er det ytterligere åtte lag som nyter større tillit hos William Hill, og deriblant alle de andre gjenværende engelske lagene.

Her er oversikten (gruppespillmotstandere i halvfet, engelske lag i kursiv):
5/1 – Barcelona og Chelsea.
7/1 – Juventus.
8/1 – AC Milan og Inter Milan.
11/1 – Manchester United og Real Madrid.
12/1 – Arsenal og Lyon.
14/1 – Bayern München.
18/1 – Liverpool.
33/1 – Villareal.
50/1 – Real Betis.
80/1 – Ajax, Fenerbache og Schalke.
100/1 – Glasgow Rangers, Udinese, Benfica og PSV Eindhoven
150/1 – Porto og Werder Bremen.
200/1 – Panathinaikos.
250/1 – Lille og Olympiakos.
400/1 – Rosenborg.
500/1 – Anderlecht, Artmedia, Brugge, Sparta Praha.
750/1 – Thun.
1000/1 – ­ Rapid Wien.

Så da gjelder det bare å gjøre ekspertenes tips til skamme.

Perfeksjonisten Chris Kirkland
Som tidligere nevnt, ble Liverpools utlånte keeper Chris Kirkland kåret til banens beste spiller da West Bromwich slo Arsenal med 2-1 på lørdag. Men det betyr ikke at han er fornøyd:

­­– Jeg er misfornøyd med at de fikk score målet, for jeg burde vært ute og plukket ned ballen, sier målvakta til West Broms hjemmesider.

– Dette er en del av spillet som jeg må arbeide mer med, og jeg skal jobbe knallhardt på treningsfeltet framover, for jeg føler at jeg kan bli bedre, sier Kirkland, som har overbevist på Hawthorns, og som er aktuell for Englands landslagstropp til VM neste år.

Klage på utvisning
Til slutt tar vi med at Blackburn har sendt en klage på utvisningen av Zurab Khizanishvili under lørdagens kamp mot Liverpool. Blackburn-spilleren ble utvist da han felte Djibril Cisse rett utenfor sekstenmeteren.

Ifølge dommerne forhindret Khizanishvili en opplagt målsjanse da forseelsen skjedde, men Blackburn-manager Mark Hughes mener at Cisse var på vei bort fra målet.

Svaret på klagen kommer antakelig i morgen.