Liverpool bekrefter interesse

Fra Anfield bekrefter man offisielt at det er forhandlinger om Mark Gonzalez, og at Jack Hobbs skal trene med klubben denne uka. Paul Harrison håper å sikre seg kontrakt i Chester.

Gonzalez 1.august

Pressetalsmann Ian Cotton sier til Liverpools hjemmeside at man håper å ha Mark Gonzalez på plass 1.august, men at avtalen ikke er underskrevet og at man er avhengig av en arbeidstillatelse.  Når klubben går ut slik skal det imidlertid mye til om det ikke blir underskrevet kontrakt.

 

- Vi har diskusjoner med Albacete med tanke på å hente spilleren 1.august, sier Cotton.  – Avtalen er imidlertid ikke sluttført og vil være avhengig av en arbeidstillatelse.

 

Liverpoolfc.tv bekrefter også at 16-åringen Jack Hobbs vil trene med Liverpool denne uka med tanke på en permanent overgang fra Lincoln og til de røde.

 

 

Keeper i Chester

Paul Harrison startet i går en måneds prøveperiode hos Chester.  20-åringen, som mistet sin far og onkel på Hillsborough, fikk ikke fornyet sin kontrakt med Liverpool etter denne sesongen og håper nå å fortsette proffkarrieren på på Deva:  - Muligheter som dette dreier seg om å oppnå erfaring, slik at jeg virkelig ser fram til å forsøke å skaffe meg en kontrakt.  Ting ordnet seg ikke for meg på Anfield, men jeg har ingen vonde følelser for noen i klubben.  De ønsket meg alle lykke til videre.  Jeg vet at jeg må jobbe hardt og bevise at de tok feil.