Liverpool enig med Figo

Luis Figo og Liverpool har blitt enige om lønnsbetingelser, men de røde ønsker ikke å betale forlangende fra Real Madrid. Peter Crouch og Mohammed Sissiko nærmer seg også Anfield.

Ifølge dagens Liverpool Echo har Rafael Benitez og Liverpool blitt enig med Luis Figo angående en personlig kontrakt.  Etter det vi forstår har 32-åringen også fullført sin legetest.  Real Madrid har nå imidlertid forlangt tre millioner euro, eller to millioner pund, for stjernespilleren som har et år igjen av sin kontrakt på Bernabeu.  Det har vært en vanlig oppfatning av at den kongelige klubb var villig til å la Figo gå gratis.  Liverpool skal ikke være villig til å betale en overgangssum.  De røde vil nå gi Real en kort frist om å la spilleren gå, eller de trekker seg ut av overgangen.

 

Ifølge Echo kan det også gå mot at Peter Crouch går til Liverpool i løpet av de neste 24 timene, i en overgang verdt £6.5M.  Manager Harry Redknapp skal privat ha erkjent at han ikke kan stoppe en spiller som har øynene på en overgang til Anfield, men klubben har foreløpig forlangt mer enn hva Liverpool er villig til å betale.

 

Mer overraskende er det at samme avis sier at LFC i går kveld la inn et bud på Mohammed Sissiko.  Den høyreiste 20-åringen ble hentet av Rafa Benitez til Valencia fra Auxerre, og Everton skal ha vært veldig interessert i å sikre seg den allsidige midtbanespilleren.  Nå kan det altså være at Liverpool kommer til å sikre seg spilleren foran nesen på sin blå nabo.