Liverpool favoritter mot Man Utd

Du kan både lytte til og spille på legendenes kamp i Florø i dag. Luis Figo fortsatt aktuell for Anfield.

Fotballfest i Florø

Kl 16.00 i dag møter tidligere Liverpoolstjerner likesinnede hos Manchester United i Florø.  De som ikke er tilstede i Norges vestligste by kan lytte til kampen på www.liverpoolfc.tv, hvor kommentator Steve Hunter er på plass for å overføre direkte. 

Liverpool er meget sterkt representert, og stjernene som dominerte spesielt på 70- og 80-tallet har tradisjon for å gjøre det godt i slike kamper.  Hvis du ønsker spille på kampen, kan du gjøre det hos www.playit.com.  Der kan du både tippe hvordan det går ved slutt, pause, hvor mange mål som scores, og hvilket lag som scorer det første og siste målet.  De røde er favoritter og du vil få igjen 1.90 ganger innsatsen hvis Jan Mølby & Co slår sine gamle rivaler.

 

 

 

Samtaler med Figo

Ifølge det velinformerte nettstedet The Liverpool Way har representanter for Luis Figo denne uka hatt samtaler med LFC.  Sammen med bl.a. Inter er de røde interessert i den rutinerte portugiseren.  Figo har et år igjen av sin kontrakt med Real Madrid.  Det største problemet er likevel lønningsposen til 32-åringen, som må reduseres betraktelig dersom man på Anfield skal godta en avtale.  Luis Figo har selv gitt uttrykk for at han gjerne avslutter karrieren i Premier League.