Liverpool frikjent av FA

FA har frikjent Liverpool for tribunebråket under bortekampen mot Millwall i oktober. Pellegrino med fire klubbtilbud. Andy’s Pub viser Milan-Liverpool i reprise.

Liverpool FC skal ha blitt frikjent på tiltalen om at klubben ikke klarte å kontrollere sine supportere godt nok under Carling Cup-kampen mot Millwall på the New Den 26.oktober 2004. London-klubben er derimot funnet skyldig, men har anket. Så lenge ankesaken pågår, nekter også FA å bekrefte Liverpools frifinnelse. Men etter det Liverpool Echo erfarer ble en avgjørelse tatt allerede for en måned siden, like før tre Liverpool-tilhengere ble fengslet for å ha deltatt i bråket. Uansett utfall av Millwalls anke, kommer ikke FA til å endre Liverpools kjennelse. Under høringen i april kom det fram at diverse Liverpool-spillere hadde vært offer for rasisiske kommentarer fra Millwall-supportere, samt at Millwall-fans hadde sunget nedsettende om Hillsborough-tragedien. Liverpool FC med Rick Parry i spissen forsvarte seg godt under høringen og fikk gehør for at det var hjemmelagets ansvar å kontrollere supportere på alle tribuneseksjoner på banen.

 

Pellegrino har tilbud fra fire klubber

Mauricio Pellegrino er nå fri agent etter at kontrakten hans ikke ble forlenget. Ifølge spanske kilder har argentineren tilbud fra fire klubber, tre i La Liga pluss River Plate i Argentina. 33-åringen sies å være mest lysten på å reise hjem til Sør-Amerika.

 

Se AC Milan-Liverpool i reprise

Andy’ Pub i Oslo vil i morgen kl. 16.00 vise AC Milan-Liverpool i reprise. Folk er hjertelig velkomne til å møte opp i Liverpool-drakter og effekter, for å lage litt moro i forkant av Norge-Italia som vises senere på kvelden.