Liverpool går for syvende strake

De røde håper å beholde gode statistikker i den siste ligakampen før jul, mot Middlesbrough i morgen. Skader for 'boro. Dommer på Anfield. Juniorene kan gå til topps i dag.

De røde først ute
Liverpool møter Middlesbrough i formiddagskampen i morgen, kl 13.45 på Anfield.  Seks ligaseire på rad for de røde, og ni kamper totalt uten å ha sluppet inn mål, gjør at statistikerne jobber overtid om dagen.  Hvis man greier den syvende trepoengeren mot Middlesbrough vil det være den beste kamprekken siden november 2002, mens ti strake uten baklengs vil tangere klubbrekorden som ble satt mellom desember 1987 og februar 1988.

Seier på Anfield vil bety 2.plass på tabellen, i hvert fall inntil Manchester United møter Everton på søndag.  Liverpool har ikke tapt hjemme i ligaen mot Middlesbrough siden 6.mars 1976.



Mendieta tvilsom
Gaizka Mendieta skal være tvilsom for Middlesbrough med skade, mens spillere som Ray Parlour og Stewart Downing definivt er ute.

Hos Liverpool er Bolo Zenden uaktuell, mens det er spørsmålstegn vedrørende Didi Hamann.  Det blir trolig mer om dette senere i dag, da Rafael Benitez har sin tradisjonelle pressekonferanse før kampen.

Dommer på Anfield er Steve Bennett.


U18 i dag
Liverpools juniorlag spiller i ettermiddag en fremskyndet kamp mot Stoke, på akademiet.  Seieren mot Wolves sist helg gjør at elevene til John Owens har kontakt i teten igjen og kan midlertid gå til topps med tre poeng i dag.

- Seieren sist helg gir oss mye selvtillit, sier Owens.  – Det var viktig at vi stoppet rekken av dårlige resultater.  Selv om vi har spilt bra i enkelte kamper ønsker du å gå til en kamp i form, og det gjelder ikke minst i cupen.

Liverpool møter Cardiff i den nasjonale juniorcupen neste helg, som er den siste kampen før julepausen.

- Det er bra å se at det vi gjør bringer suksess, eller i alle fall delvis suksess.  Det er kamper som vi har tapt, men kunne ha vunnet, og totalt sett har det vært en bra første halvdel av sesongen.  Nå må vi sørge for at vi fullfører skikkelig før jul.

Jay Spearing og Lee Woodward er fortsatt langtidskadet, mens Robbie Threlfall er tilbake i trening.  Joe Pringle er trolig tilbake etter sykdsom og Ray Putterill er også nære en retur til laget.